Lediga jobb

Search- och utvecklingskonsult
Publicerad: 2018-05-08 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
UppdragstypRekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-27
Företagspresentation

Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i med- & motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller öka effektiviteten. Detta med tjänster inom rekrytering, konsultlösningar, Karriärprogram™, ledarskap- och grupputveckling samt verksamhetsutveckling. Vi är idag omkring 130 anställda, varav drygt 30 jobbar med att sälja, leverera och utveckla våra tjänster fördelat på tre regioner och nio kontor, varav ett av kontoren är i Vasastan, Stockholm. Vi har en tydlig värdegrund som sammanfattas av Samarbete, Ansvar, Mod och Engagemang och en vision i Alltid Bättre. Detta tillsammans med en långsiktigt hållbar och utmanande affärsplan har gjort att vi lyckats växa starkt med lönsamhet och har fått fina förtroenden från våra kunder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Mot kund och marknad så bygger Unik rekryteringsteam där search/headhunt är en viktig komponent i dessa team. Du kommer i rollen som search- och utvecklingskonsult jobba i rekryteringsteam som består av en till två erfarna rekryteringskonsulter och dig. Du arbetar med att hitta, attrahera och kvalitetssäkra kandidater till tjänster som chefer och specialister inom såväl det privata som offentlig verksamhet. I tjänsten ingår att med hjälp av Uniks välutvecklade process jobba på ett affärsmässigt och professionellt sätt med search/headhunt uppdrag. Detta innebär analys av troliga/möjliga källor för att finna kandidater, aktivt kartläggande och sökarbete samt nyttjande av Uniks och dina nätverk och kandidatbanker. Du kommer ha direktkontakt med många nuvarande och potentiella kandidater men även med våra kunders rekryterande chefer och HR såväl i försäljnings- som leveransfas av uppdragen. I tjänsten ingår även att kvalitetssäkra kandidater genom arbetsuppgifter som referenstagning, telefonintervjuer, formulera och publicera annonser, boka in kandidater till intervjuer, administrera ansökningar samt allmän administration.

Unik erbjuder dig en värdedriven arbetsplats med engagerade kollegor som lever visionen Alltid Bättre. Du blir en del av ett rekryteringsteam där vi alla bidrar till lösningar som skapar värde för såväl kunder som kandidater. Vi finner en oerhörd stolthet, glädje och ödmjukhet i att få vara en del i att forma våra kandidaters nya karriärer och våra kunders framtid.

Din profil

Vi söker dig som identifierar dig med att vara och utvecklas i en roll som search- och utvecklingskonsult med fokus på att hitta, attrahera och kvalitetssäkra nuvarande och framtida kandidater. Du har en akademisk examen, gärna inom HR. Det är en merit om du har några års arbetslivserfarenhet och ett krav att du har en stark system- och datorvana. Du ska tala och skriva svenska flytande och ha god engelska kunskap i tal och skrift. Du har eller planerar att kommande år skaffa minst B-körkort. 

Du är strukturerad men inte detaljorienterad och kan föra dig i många olika miljöer och skapar legitimitet samtidigt som du har tillräcklig personlig mognad och erfarenhet för att kunna lyssna mellan raderna i möten med människor. Vi ser att kritiska framgångsfaktorer för att utvecklas av och utveckla i rollen är att du är orädd i kontakt med människor oavsett om det handlar om att ta kontakt med kandidater eller be om hjälp för att förstå roller och komma framåt i kunduppdrag. Du har förmågan att kavla upp ärmarna och jobba under tidspress i en snabb bransch samtidigt som du är uthållig och tålmodig i de med- och motgångar som ständigt uppstår.

Unik jobbar med en evidensbaserad rekryteringsmetodik där din personlighet väger in tungt. I denna rekrytering ser vi att du till stora delar motsvarar nedanstående beskrivning.

Som person har du ett starkt resultatfokus och förmåga att arbeta strukturerat och uthålligt gentemot högt satta mål. Du hanterar oväntade situationer med bevarat lugn och fokus och använder medvetet dina styrkor och tar hjälp med dina svagheter. Du söker feedback och använder den för att utveckla leveransen. Du är öppen och uppriktig och tillgänglig för att ge andra hjälp.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig för denna rekrytering är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard