Lediga jobb

Redovisningschef
Publicerad: 2018-05-11 
ArbetsgivareRoyal Design Group AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-30


Om Royal Design

Royal Design är ett av Skandinaviens största e-handelsbolag för design, möbler och heminredning – ett småländskt designföretag med rötterna i en världsberömd entreprenörsanda, ständigt nytänkande och kärleken till design. Bolaget grundades av Hans Bengtsson och Andreas Ekberg, två smålänningar med bakgrund inom ekonomi, IT, entreprenörskap och marknadsföring och som var tidiga med att upptäcka internets enorma möjligheter och potential. Royal Design var en småländsk idé som idag har växt över hela landet och vidare ut i världen. Royal Design handlar om design till rätt pris – om att erbjuda världens bästa design till världens bästa priser. Royal Design Group AB är ett tillväxtbolag och har idag ca 200 anställda och omsätter ca 800 MSEK.

Ett anrikt e-handelsföretag

Royal Design har funnits på nätet sedan 1999, det gör bolaget till ett anrikt internetföretag och en veteran inom e-handel. Royal Design och grundarna såg tidigt att internet var framtidens handels- och mötesplats och att det nya mediet skulle öppna för en ny väg framåt – en handel med ett större sortiment, smidigare logistik och ännu bättre priser. Detta är grunden i Royal Designs affärsidé tillsammans med en vilja att testa nytt, knyta till sig världens bästa varumärken och en plan att ständigt expandera både sortimentet och verksamheten.

 

Vi växer och behöver förstärka vår organisation. Vår nuvarande redovisningschef går vidare till annan roll inom företaget varför vi söker dennes efterträdare. Vill du vara med och utveckla och utvecklas tillsammans med företaget och medarbetare till nästa nivå?


Rollen

I rollen som redovisningschef har du en nyckelroll inom finans. Du kommer ansvara för månads- och årsbokslut, redovisning, budget och prognosarbete, skatt, periodiseringar, lagerredovisning och avskrivningar. Du rapporterar till CFO och har personalansvar för fem personer. I uppdraget ingår att ha flera kontaktytor både internt och externt, hantera riktningsförändringar, flytta fokus och vara en stark ledare.


Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller har införskaffat dig kunskaperna på annat vis. För att vara lyckosam i rollen krävs flera års erfarenhet inom redovisningsområdet från privata näringslivet, det är ett plus i kanten om du har erfarenhet från retail samt utlandsförsäljning när det kommer till moms och skatter. Förutom djupa och breda kunskaper inom redovisningsområdet har du mångårig erfarenhet och kunskaper inom Excel och IFRS. Det är en fördel om du har erfarenhet av Navision 16 och Hogia men inget krav.

Som person är du driven, analytisk och strukturerad. Du trivs med att arbeta med förbättringar och tar ett stort eget ansvar och kan ta de beslut som krävs för din roll. Vidare har du lätt att knyta kontakter inom organisationen och har en god samarbetsförmåga. Du har lätt att prioritera mellan olika arbetsuppgifter samt förmåga att fördela och följa upp arbetsuppgifter. 

Kunskaper av engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.


Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via knappen "Ansök" nedan

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!


Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard