Lediga jobb

Receptionist
Publicerad: 2018-05-09 
ArbetsgivareSYAB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådePedagogik/ Utbildning
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-25


SYAB GRUPPEN är samlingsnamnet för företaget som arbetar med förarutbildning inom trafik- och transportbranschen. Vi finns i Kalmar, i Hultsfred och i Karlskrona. Vi har mer än 25 års erfarenhet av förarutbildning med ett trettiotal anställda.

 

I SYAB GRUPPEN ingår SYAB Yrkeshögskola, SYAB Transportgymnasium, Svensk Yrkesförarutbildning och SYAB Trafikcenter. Vi bedriver trafiklärarutbildning, gymnasieskolans 3 åriga Fordon- och transportprogram för blivande yrkesförare i Kalmar och Hultsfred samt vuxenutbildningar för blivande buss – och lastbilsförare. Vi har trafikskola för körkortsbehörigheterna BE, CE, DE. Vi genomför även truck, hjullastarutbildning, farligt gods och säkerhet på väg utbildningar samt fortbildning för yrkesförare (YKB). På SYAB Trafikcenter finns halkbanor där vi utbildar körkortselever och personal på företag. Läs gärna mer om oss på www.syab.se

 

Vi söker dig som vill jobba med oss på Syab och i vår växel och reception. Du kommer att ingå i ett bra och trevligt team med stor framåtanda.

 

ARBETET SOM RECEPTIONIST

Vi erbjuder en receptionstjänst med ansvar och uppgifter inom flera områden

Du kommer att ta emot inkommande samtal, informera och boka in kunder till våra olika utbildningar och koppla personerna vidare till rätt kontaktperson inom företaget. Du uppdaterar också löpande våra utbildningar på vår hemsida och på sociala medier. Vid en del av våra kurser kommer du att vara samordnande och konferensansvarig.


KVALIFIKATIONER                                                                                                                                    

Vi önskar att du har relevant erfarenhet och ett uppriktigt engagemang för de aktuella arbetsuppgifterna. Du tycker om att ge service, har en flexibel och positiv läggning samt ett glatt humör. Du förmår att organisera och ta tag i saker på egen hand, och är något av en ”fixare”. Du gillar också teamarbete och högt arbetstempo periodvis.

Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är om du behärskar fler språk. Vi värderar lösningsfokus, noggrannhet, punktlighet och att du är korrekt i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete i växel eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.


VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vi erbjuder ett stimulerande arbete tillsammans med ett gott gäng. Din utveckling är vår.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via knappen "Ansök" nedan.  

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!


Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard