Lediga jobb

Ordermottagare
Publicerad: 2018-05-11 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-26
Företagspresentation

Till en av våra kunder söker vi nu en ordermottagare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi på Unik Resurs erbjuder ett spännande konsultuppdrag på minst 6 månader med stora möjlighet till anställning hos kund. 

Avdelningen där man kommer arbeta arbetar bland annat med orderregistrering, eftermarknadsprojekt, teknisk support och administration.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som ordermottagare har du ansvar för att registrera ordrar i kundens system och följa dem vidare i processens olika steg från ordermottagning till leverans. Du agerar supportperson mot kundens distributörer och koncernbolag samt externa kunder som finns runt om i världen samt hjälper till med att utreda och komma fram till lösningar i särskilda ärenden.

Här får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad och stimuleras av att bemöta kollegor och kunders efterfrågan på god service. Du trivs med att arbeta i team vilket bidrar till ditt höga engagemang för ett gott arbetsklimat. Vi ser att du har ett arbetssätt som genomsyras av struktur och noggrannhet där du lägger stor vikt vid detaljer. Din attityd, inställning, vilja och förmåga att ta dig an uppgifter och ny information av olika slag är helt avgörande. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund. 

För tjänsten krävs avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande gärna inom El/Energi, Industriteknik eller Teknikprogram. Du måste också kunna kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Kunskaper i andra språk är en merit liksom erfarenhet från tillverkande industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete. Du har med fördel arbetat i ett affärssystem, gärna SAP och/eller iScala.

Om du har hög motivation och uppskattar att arbeta med människor med olika kultur och bakgrund har vi en spännande, stimulerande och utmanande arbetsplats att erbjuda.

Ansök redan idag!

Din ansökan med CV och personligt brev gör du via www.unikresurs.se. Sista ansökningsdag är den 20 maj, observera att urval görs löpande. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Unik Resurs, Daniel Stålbäck, 0730-42 31 22, daniel.stalback@unikresurs.se 

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard