Lediga jobb

Innesäljare inom reservdelar
Publicerad: 2018-05-12 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-31
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning, söker vi nu en motiverad Innesäljare inom reservdelar. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö som satsar på innovativa lösningar och effektiv produktion.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Innesäljare blir ditt uppdrag att stötta och delta i företagets säljprocess gällande reservdelar på eftermarknaden. Rollen är relativt junior och kommer till stor del handla om att hantera reservdelsförfrågningar från interna och externa kunder, göra offerter och bekräfta order.

 

Din profil

För att du ska trivas i rollen krävs det att du är duktig på att kommunicera muntligt och skriftligt på engelska, eftersom bolaget är internationellt med både utländska medarbetare och kunder där engelskan är koncernspråk.

Du måste inte ha tidigare förkunskaper inom försäljning och offerering, men det ses som meriterande. Det är även meriterande om du har kunskaper i systemet SAP.

Ansök redan idag!

Låter det här som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst, och kom ihåg att uppdatera ditt CV så att vi kan nå dig.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Mindy-Li Nixon och nås på 0704-91 62 58 eller på mindy-li.nixon@unikresurs.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!

Vi är din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång.

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard