Lediga jobb

Affärsområdeschef
Publicerad: 2018-06-20 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtBlekinge
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-31
Företagspresentation

Nordic Vehicle Conversion AB, som är marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet består av de unika och välkända varumärkena Euro-Lans och Karosseriverken. I företagsgruppen ingår även U-Lift och U-Lift Train AB i Backaryd samt YdreSkåp med verksamhet i Ydre. Företagsgruppen anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt kunders önskemål och behov. Dessutom tillverkas personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för last- och persontransportfordon.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nordic Vehicle Conversion med dess affärsområden är inne i ett strategiskt utvecklingsarbete där vi nu ersättningsrekryterar Affärsområdeschef.

I rollen som Affärsområdeschef inom företagsgruppen Nordic Vehicle Conversion har du det fulla resultatansvaret inom affärsområdet innebärande framtagande av budget och affärsplan, marknadsstrategi- och bearbetning, försäljning och kalkylering, material- och produktionsansvar, personal- och arbetsmiljöansvar.

Arbetsuppgifterna består i samverkan med personalen inom affärsområdet att säkerställa och kvalitetssäkra affärsmässighet, försäljning, produktkoncept, ekonomi, materialförsörjning, producerbarhet, effektivisering och resurssäkring med personal och kompetens.

I rollen som Affärsområdeschef är du underställd och rapporterande till VD Nordic Vehicle Conversion AB, du ingår i ledningsgruppen för Nordic Vehicle gruppen där även VD från U-lift AB och Ydre Skåp AB representeras tillsammans med VD och ekonomichef för Nordic Vehicle gruppen. Din placering är i Backaryd norr om Ronneby.

Din profil

Vi söker dig som har en dokumenterad teknikutbildning, minst på gymnasienivå. Du besitter kompetens och erfarenhet av affärsmässig verksamhetsledning med försäljning, konstruktion, beredning och produktion. Vi ser det som angeläget med god förståelse för produktion med komplexitet, affärsmässighet och försäljning.

Tjänsten kräver mycket god datorvana samt erfarenhet av att jobba i affärssystem, förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska, likaså krävs B-kortkort då resande i tjänsten förekommer.

Vi kommer särskilt att väga in dina personliga egenskaper runt Problemlösning, Affärsmässighet, Resultatorientering, Planering, Initiativtagande och Kommunikation.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson och nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard