Lediga jobb

Processansvarig inom målning och montering
Publicerad: 2018-05-15 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtEskilstuna
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-31
Företagspresentation

Är du lösningsorienterad och duktig på att utreda och effektivisera din arbetsplats? Till en av våra kunder inom fordonsindustrin söker vi nu en produktionstekniker inom målning och montering med start så snart som möjligt. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I din roll som produktionstekniker kommer du hos vår kund ha en bred roll för att kvalitetssäkra flödet inom områdena målning och montering. Du kommer vara med och effektivisera processen i den moderna industrin och därmed vara delaktig i alla delar av produktionen. Du kommer till exempel att genomföra klockstudier och prestationsbedömningar för verksamheten, men också lösa problem inom allt från effektiviseringar av maskiner och processer till nya arbetssätt för personalen.

Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan planera och organisera ditt arbete på ett realistiskt sätt. Du trivs med att ha stort eget ansvar och flexibilitet. Problemlösning är en av dina ledstjärnor och du har en lösningsorienterad approach. Du är bra på att samarbeta och du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Har du förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du kan fokusera och arbeta dig igenom detaljer så kommer du lättare att trivas i rollen.

Vi ser också gärna att du har:

  • Relevant utbildning på högskolenivå (teknisk utbildning, civilingenjör inom produktion) alternativt en motsvarande längre (+5 år) arbetserfarenhet inom produktionsprocesser
  • God kunskap om packning av målat gods
  • Ett starkt intresse för produktion, processoptimering och metodutveckling
  • Kunskap om LEAN-verktyg, simuleringsverktyg och projektledning
  • Förmåga att kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande arbete inom bilindustrin är starkt meriterande
Ansök redan idag!

Låter det här som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst, och kom ihåg att uppdatera ditt CV så att vi kan nå dig.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Mindy-Li Nixon och nås på 0704-91 62 58 eller på mindy-li.nixon@unikresurs.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!

Vi är din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång.

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard