Lediga jobb

Koncerncontroller till stor industrikoncern sökes omgående
Publicerad: 2018-05-15 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtMjölby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-05-27
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en internationell industrikoncern inom verkstad och underhåll, söker vi nu en Koncerncontroller. Brinner du för att driva en ekonomifunktion och för att analysera siffror? Då är det här ett uppdrag för dig!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Koncerncontroller ansvarar du för den ekonomiska verksamheten så att den fungerar i verksamhetens samtliga bolag. Du har det övergripande ansvaret för koncernens controlling och samordnar boksluten för samtliga bolag. Du analyserar, rapporterar och driver verksamheten avseende ekonomin. I rollen ingår månads- och årsbokslut, deklaration, moms, och redovisningsmässigt agerar du support till dina kollegor. Du arbetar nära CFO och Verkstadschef för att kunna utföra analyser på bästa möjliga sätt. Du har personalansvar för en grupp om ungefär 4-5 personer, där majoriteten är utspridda i Sverige. Lokalt har du 1-2 medarbetare i ditt team.

Det är uppdraget är inledningsvis ett föräldravikariat och du blir anställd via Unik Resurs.

Din profil

Vi söker dig med gedigen ekonomisk kompetens. Du måste kunna hantera ekonomiska processer avseende controlling, års- och månadsbokslut med god insikt för att på bästa sätt kunna leda och driva arbetet tillsammans med dina medarbetare.

Vad har du med dig in i den här rollen?

  • Du har goda kunskaper inom controlling, bokföring och bokslut och gärna koncernrapportering.
  • Du har en akademisk utbildning inom ekonomi.
  • Du har förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift 
  • Goda kunskaper i Excel
  • Eftersom verksamheten har välutvecklade erbjudanden för tung och medeltung industri ser vi gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom industribranschen.
  • Har du erfarenhet i något av systemen Monitor, Kognos eller Visma så är det meriterande.

 

Som person är du ödmjuk, du är lyhörd för dina medarbetare samtidigt som du har en rak och tydlig kommunikation. Du värdesätter ett öppet klimat där nya perspektiv och tankar är välkommet. Du har en strategisk höjd men med stor prestigelöshet att vara del av teamet då enklare arbetsuppgifter behöver göras.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard