Lediga jobb

Konsultativ upphandlare med intresse för sjukvård och modern teknik!
Publicerad: 2018-05-16 
ArbetsgivareRegion Östergötland
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-06

Vill du i rollen som upphandlare vara med och utveckla framtidens hälso-och sjukvård?

Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) är en del av Region Östergötlands organisation och ansvarar för tjänster inom facility management, upphandling, HR, ekonomi, IT, teknik och vårdnära verksamhetsutveckling. Ett brett och spännande uppdrag. Vi utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner. CVU har en horisontell organisation bestående av ett antal verksamhetsområden som samverkar. Vi strävar efter att ge individen både ansvar och handlingsutrymme. Vår organisation präglas av stor drivkraft, tydligt utvecklingsfokus och ett öppet och kreativt samarbetsklimat.

CVU har en enhet som ansvarar för regionens alla upphandlingar av varor, utrustning, tjänster och entreprenader för hälso- och sjukvård, tandvård, IT-verksamheten och fastigheter. Enheten är en konsultativ och strategisk resurs för hela Region Östergötland i upphandlingsfrågor. Den totala upphandlingsvolymen är cirka tre miljarder kronor per år.

Nu förstärker vi vårt team och söker dig som vill arbeta brett med upphandling inom vårdens alla discipliner, t.ex. inom läkemedel, medicinteknik, implantat eller andra sjukvårdsprodukter.

Verksamheterna inom Diagnostikcentrum är Region Östergötlands ”vägvisare” för att medborgarna ska få rätt vård i rätt tid på ett tryggt och säkert sätt. Med forskning i framkant, modern teknik och spetskompetens ligger de steget före när de visar vägen till bra vård och bättre hälsa.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Upphandlingsenheten inom Region Östergötland är inne i en spännande utvecklingsfas där målet är att utveckla våra tjänster inom upphandling och inköp.

I rollen som upphandlare arbetar du i hela upphandlingsprocessen, från behovs- och marknadsanalys till anbudsförfrågan, utvärdering, förhandling och uppföljning av avtal. Du kommer att arbeta med upphandlingar inom vårdens alla discipliner men främst med inriktning mot läkemedel, medicinteknik, implantat eller andra sjukvårdsprodukter. Detta arbete sker konsultativt i nära samarbete med upphandlingsgrupper från verksamheterna inom bl.a. Diagnostikcentrum. Rollen ansvarar även för kontakter med leverantörer inom området.

Du kommer också att fungera som rådgivare till verksamheten i strategiska upphandlings- och inköpsfrågor.

Din profil

Du har högskoleutbildning inom, för tjänsten, relevanta områden (juridik, ekonomi, IT eller teknik) eller 2-årig eftergymnasial utbildning med inriktning på upphandling i kombination med tidigare arbetslivserfarenhet. Alternativt har du motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet inom inköp/upphandlingsområdet. Kanske har du en bakgrund som upphandlare, inköpare eller försäljning av tekniska, medicinska eller IT relaterade produkter/tjänster alternativt bakgrund som projektledare med teknikinriktning.

Du bör ha kunskap/kännedom om Lagen om offentlig upphandling (LOU) och det är meriterande om du arbetat i upphandlingsverktyget Tendsign.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda grupper i arbete. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta i olika system, gärna med koppling till upphandling/inköp.

Du har körkort för bil.

Som person är du strukturerad, tydlig, stabil, kreativ, har en inneboende initiativförmåga samt intresse och förståelse för ekonomi både vad gäller strategiskt och tänka långsiktig affär samt logistik. Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt med uthållighet för att nå dina mål och deadlines. Du har också en mycket god samarbetsförmåga.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid följande kompetenser: planering, förändring, samarbete, affärsmässighet, initiativtagande och problemlösning.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast 6/6-2018.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på 0704-84 00 36 eller på caroline.bruhammar@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard