Lediga jobb

Customer Project Manager
Publicerad: 2018-06-20 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-08
Företagspresentation

Brinner du för produktutveckling, ledarskap och att arbeta i projektform? Då kan du vara den vi söker! Till en av våra kunder, ett företag verksamma inom forskning och utveckling av fordonssäkerhet, söker vi nu en Kundprojektledare som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Kundprojektledare har du det övergripande ansvaret för att projektleda en grupp inom produktutveckling av både hård- och mjukvara. Det ingår inte något personalansvar i tjänsten utan enbart ledning, stöd, styrning och prioritering för gruppen. 

Som Kundprojektledare krävs det att du har tidigare erfarenhet av större och tekniska projekt. I den här branschen är det utmärkande att arbeta agilt då processen och utvecklingsplanen kan komma att påverkas och förändras allt eftersom. För att trivas i den här rollen krävs det därför att du är en person som tycker om att jobba i högt tempo och har förmågan att kunna anpassa dig till nya situationer. 

Specificering av arbetsuppgifter:

 • Projektledaren kommer att leda ett kundanpassningsprojekt och dess deltagare avseende planering, deadlines, prioritering. 
 • Staturapportering om projektets process internt och externt
 • Hantering av kundönskemål
 • Problem- och riskhantering
 • Kravställning på andra delar i organisation som ligger före och efter i flödet
 • Överlämning och dokumentation som del i flödet
Din profil

Som person bör du vara driven och engagerad i din roll för att på ett bra sätt upprätta och följa effektiva planer. Du är ansvarstagande och kan hantera flera parallella processer samtidigt. Du måste tycka om att arbeta i team och kunna kommunicera med både kunder och dina teammedlemmar. Du bör även ha en social förmåga och vara anpassningsbar till olika situationer, människor och processer. Du är van vid att ha ett helhetsperspektiv men förmåga att gå ner i detaljer. 

Vidare söker vi dig som: 

 • Har gedigen projektledarerfarenhet.
 • Har erfarenhet av att hantera extern kravställare.
 • Har erfarenhet av att arbeta inom elektronik och/eller mekanik och med mjukvaruutveckling. 
 • Är flytande i både tal och skrift på svenska och engelska

Har du dessutom nedanstående erfarenhet är det meriterande men ej avgörande;

 • Erfarenhet från både hård- och mjukvaruutveckling. 
Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard