Lediga jobb

Chef Fastighetsskötsel till Bostadsbolaget i Mjölby
Publicerad: 2018-06-14 
ArbetsgivareBostadsbolaget i Mjölby AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtMjölby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-12
Företagspresentation

Bostadsbolaget söker Chef Fastighetsskötsel som brinner för fastighetsskötsel och vill arbete med att utveckla våra medarbetare.

Bostadsbolaget i Mjölby är ett helägt kommunalt bolag som äger, förvaltar och utvecklar 2600 lägenheter i Mjölby, Mantorp, Skänninge och Väderstad. Visionen är Världsvan och hemkär, och vi är stolta över att drygt 92 procent av våra hyresgäster kan rekommendera oss till andra. Vi är en attraktiv hyresvärd och aktiv fastighetsägare som genom hållbar förvaltning, förvärv och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar. Företaget har drygt 40 medarbetare med en omsättning på 190 miljoner.


Mjölby kommun siktar mot 30 000 invånare och intresset för Bostadsbolagets lägenheter är stort. Bostadsbolaget står inför en spännande period de närmaste åren med ett omfattande nyproduktionsprogram samt fortsätta utveckla vår fastighetsskötsel med engagerade medarbetare och nöjda hyresgäster. Är du vår nyckelspelare som vill lyfta vår fastighetsskötsel in i framtiden? Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Bostadsbolaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som chef för fastighetsskötsel hos oss ingår du i bolagets chefsgrupp och fastighetsavdelningens ledningsgrupp där även teknisk chef, fastighetsservicechef samt boendeansvarig ingår. Du rapporterar till fastighetschefen. Som chef ansvarar du för att fastighetsskötseln utvecklas enligt mål och planer. Du ansvarar för att aktivt bidra till ett bättre driftnetto genom att arbeta förebyggande. Du kommer ha personalansvar för 23 medarbetare samt kostnadsansvar för fastighetsskötseln. Medarbetarna arbetar i fyra områdesteam där fastighetsvärdar har ett kund- och samordningsansvar i områdesteamet. Rekrytering av ny personal med säsongsanställda och sommarjobbare ingår i tjänsten.

Tjänsten är placerad centralt i Mjölby, där det finns goda kommunikationer.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Leda, planera och följa upp fastighetsskötseln som är indelad i fyra områdesteam mot uppsatta mål.
 • Ansvara för att analysera, prioritera och samordna fastighetsskötseln enligt fastställd budget.
 • Ansvara för att det prioriterade målet ”rent och snyggt” i våra områden och fastigheter samt att kompetensen inom grönytor och städning utvecklas.
 • Tillsyn och rondering av bostadsområden
 • Genomförande av skyddsronder och ansvar för arbetsmiljön
 • Utveckla och rekrytera personal
 • Kunskap om och uppföljning av leverantörsavtalen inom fastighetsskötseln.
 • Delta vid upprättandet av förvaltnings- och underhållsplaner.
 • Ansvar för avrop, bevakning och kontroll av leverantörer och entreprenörer avseende uppdrag, pris och kvalitet.
 • Fakturahantering och ekonomisk uppföljning.
 • Ansvara för att utveckla och upprätthålla processer och rutiner för fastighetsskötseln.
 • Omvärldsbevakning rörande ansvarsområdet.

 

Din profil

Du har:

 Gymnasieutbildning och där högskoleutbildning är meriterande

 • Minst 5 års erfarenhet av fastighetsskötsel
 • Goda ledaregenskaper
 • Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift
 • God datorvana.
 • B-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du har genuint intresse för människor, god ledarskapsförmåga är utvecklingsorienterad, flexibel och trygg i dig själv. Vidare är du strategisk och har ett utpräglat affärstänk och tycker om att ha kul på jobbet.

Vid en ev intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som planering, kundfokus, resultatorientering, samarbete och initiativtagande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard