Lediga jobb

Erfaren och kommunikativ Underhållschef till växande aktör
Publicerad: 2018-06-11 
ArbetsgivareCNH Industrial Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtÖverum
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-01

CNH Industrial is a global leader in the capital goods sector with established industrial experience, a wide range of products and a worldwide presence.

Each of the CNH Industrial's brands is a major international player in its specific industry: Case IH, New Holland Agriculture and Steyr for tractors and agricultural machinery; Case and New Holland Construction for earth moving equipment; Iveco for commercial vehicles; Iveco Bus and Helieuz Bus for buses and coaches; Iveco Astra for quarry and construction vehicles; Magirus for firefighting vehicles; Iveco Defence Vehicles for defence and civil protection; and FPT Industrial for engines and transmissions. Present in all major markets worldwide, CNH Industrial is focused on expanding its presence in high-growth markets, including through joint ventures. For more information please visit www.cnhindustrial.com

CNH Industrial, en världsledande aktör inom jordbruksmaskiner, har etablerat sig i regionen genom köpet av anrika Överums bruk i februari 2017. Verksamheten kommer fortsatt leverera högkvalitativa jordbruksmaskiner och göra detta med en effektiv och leveranssäker produktionsapparat i Överum. Visionen och affärsplanen är tydlig; Satsningar och tillväxt på orten för att växa sortimentet globalt.

Nu behöver siten i Överum förstärka organisationen med en erfaren Underhållschef då nuvarande chef går i pension. En roll med stort ansvar och frihet att driva ditt eget område. Du blir sakkunnig på siten och bidrar med din kunskap och erfarenhet för att ta den redan fungerande underhållsavdelningen till nästa steg.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Underhållschef är din huvudsakliga uppgift att leda och utveckla underhållet inom CNH Industrial Sweden AB med målet att öka effektivitet och tillgänglighet i produktion. I arbetsuppgifterna ingår att driva utvecklingen av både det förebyggande och avhjälpande underhållet, arbeta med driftsäkerheten, ansvara för fastighet, brand, inre och yttre säkerhet, utrustning, maskiner och övriga resurser inom underhållsområdet, samt vara den ytterst ansvarig mot entreprenörer på siten.

I din chefsroll ingår personal- och arbetsmiljöansvar för en mindre grupp medarbetare, både på dagtid och skift, där du också utvecklar medarbetarna och tillser att medarbetarna har rätt kompetens. Vidare ingår kostnadsansvar för ditt område, målsättning för ditt område och uppföljning av satta mål mot förväntade resultat.

Du ingår också i investeringsprojekt som projektmedlem. I rollen jobbar du framåtriktat och bidrar till den övergripande strategin på CNH Sweden AB där fokus är effektiv och tillgänglig produktion, vinnande kultur och kostkontroll. ”En förändringresa i genuin bruksmiljö”

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på siten i Överum, du leder underhållsavdelningen, tillhör ledningsgruppen på siten och rapporterar till fabrikschefen.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning gärna med inriktning maskinteknik, mekanik eller elektronik, eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har lång erfarenhet, minst 8-10 år som underhållschef inom industrin och har goda kunskaper inom underhållsprocessen inkl. förebyggande och avhjälpande underhåll.

Du har goda kunskaper i LEAN, Officepaketet samt svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskaper eller erfarenhet i något av följande områden: CAD, Fastighetsunderhåll, Brand eller EL-ansvar för större industrianläggningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är trygg, självgående och kommunikativ. Du har lätt att skapa kontakter och förtroende. Du har ett stort ansvarstagande och är van att uthålligt driva ditt eget område framåt med goda resultat. Att skapa bra struktur och planering samt förbättra processer är en annan del som kommer bli viktigt i rollen varför vi tror att du även har den delen i dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och i denna rekrytering kommer vi lägga särskilt fokus vid följande personliga kompetenser: Planering, anpassning, kommunikation, resultatorientering, förändring och relationsbyggande.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar CNH Industrial Sweden AB med Unik Resurs. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar kommer att hanteras löpande så dröj inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 1/7. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på caroline.bruhammar@unikresurs.se, och via telefon 0704-84 0036.

Vi ser fram emot din kontakt!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard