Lediga jobb

Redovisningsekonom för uppdrag hos våra kunder
Publicerad: 2018-06-11 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-24
Företagspresentation

Är du en driven, strukturerad och serviceinriktad redovisningsekonom? Då kan du vara den person som vi söker! Vi på Unik Resurs ser nu ett ökat behov i regionen av redovisningsekonomer hos våra kunder och söker därmed dig som brinner för ekonomi och vill vara en del i ett större redovisningsteam.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Redovisningsekonom arbetar du bland annat med avstämningar mellan bokslut, reserveringar, provisioner, investeringar och bokningar. Du förbereder inför bokslut och rapporterar sedan till koncernen. Du är också delaktig i förbättrings- och effektiviseringsarbete för att utveckla verksamhetens arbete.

Din profil

Troligtvis har du utbildning inom ekonomiområdet alternativ flerårig arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom större bolag. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och känner dig bekväm med det. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du driven ansvarstagande och bidrar till en god stämning. Du tycker det är kul med utmaningar och gillar att jobba inför deadlines. Du arbetar på ett självgående sätt och gillar att ta egna initiativ. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller elin.gladh@unikresurs.se alternativt Frida Stern som nås på 0704-10 63 95 eller frida.stern@unikresurs.se 

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard