Lediga jobb

Miljösamordnare till Hemsö Fastighets AB
Publicerad: 2018-06-15 
ArbetsgivareHemsö Fastighets AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeKemi/Biologi/ Miljö
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-12
Företagspresentation

Vill du arbeta hos Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter? Hemsö fortsätter att växa och söker dig som vill arbeta i rollen som miljösamordnare.

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende.

Hemsö äger drygt 350 samhällsfastigheter med ett sammanlagt marknadsvärde på ca 40 miljarder kronor. Vi finns i Sverige, Tyskland och Finland. I vår fortsatta utveckling inom miljö- och hållbarhet behöver vi förstärka vår verksamhet med en person som delar vår vision om långsiktigt hållbara samhällsfastigheter och som vill vara med och utveckla vårt arbete i enlighet med vår värdegrund, närvarande, utvecklande och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som miljösamordnare kommer du att ingå i hållbarhetsavdelningen och rapportera till Hemsös hållbarhetschef. Din roll är bred och du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom avdelningen såväl som avdelningen för projektutveckling och för förvaltningsavdelningen. Ditt huvuduppdrag är att ansvara för miljöcertifiering och miljösamordning samt uppföljning av miljö- och hållbarhetskrav i Hemsös nyproduktionsprojekt.

Du är organisationens sakkunnig inom miljöcertifiering vid nyproduktion såväl som i förvaltningsfasen. I rollen ingår även att bevaka utvecklingen av relevanta certifieringssystem och att informera och utbilda internt om dessa.

Din placering kommer att vara på något av våra regionkontor i Malmö, Göteborg, Västerås eller Stockholm som också är huvudkontor. I din tjänst som miljösamordnare kommer du att vara delaktig i projekt på olika håll vilket innebär resor i tjänsten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Arbete med miljöcertifiering vid nyproduktion och i förvaltning
  • Miljösamordning vid projektering och produktion
  • Uppföljning av hållbarhetskrav i projekt
  • Sakkunnig i frågor kopplat till miljöcertifiering

 

Din profil

Vi söker dig som ha:

  • relevant högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot miljö.
  • erfarenhet inom fastighetsbranschen.
  • är väl insatt i miljölagstiftning kopplat till fastigheter och projekt.
  • har god kunskap om byggprocessen och några års erfarenhet av arbete i nyproduktionsprojekt
  • är certifierad miljöbyggnadssamordnare eller har motsvarande kunskap om Miljöbyggnad och är insatt i BREEAM och LEED
  • du har tidigare ansvarat för miljösamordning i byggprojekt och självständigt samordnat certifieringar i Miljöbyggnad.

För denna roll söker vi en drivande och ansvarstagande person med hög social förmåga och med ett stort engagemang i miljö- och hållbarhetsfrågor. Då arbetet innebär omfattande kontakter med kollegor internt samt med samarbetspartners och konsulter, ofta i rollen som beställare, krävs det även att du är en lyhörd relationsbyggare med en god samarbetsförmåga. Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig bekväm med att självständigt hantera flera större projekt parallellt och olika kontaktytor. Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds en roll med stort eget ansvar hos en långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i en expansiv fas. Du kommer att ha möjlighet att påverka din roll och goda möjligheter till fortsatt utveckling.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som planering, samarbete, initiativtagande, relationsbyggande, kommunikation och problemlösning.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard