Lediga jobb

Förvaltare till Hemsö Fastighets AB
Publicerad: 2018-07-02 
ArbetsgivareHemsö Fastighets AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-12
Företagspresentation

Har du ett brinnande intresse för affärer och vill utveckla den sociala infrastrukturen?

Välkommen att söka tjänsten hos Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter! Hemsö fortsätter att växa och söker dig som vill arbeta i rollen som förvaltare på vårt kontor i Norrköping.

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende.

Hemsö äger drygt 350 samhällsfastigheter med ett sammanlagt marknadsvärde på ca 40 miljarder kronor. Vi finns i Sverige, Tyskland och Finland. I vår fortsatta utveckling inom miljö- och hållbarhet behöver vi förstärka vår verksamhet med en person som delar vår vision om långsiktigt hållbara samhällsfastigheter och som vill vara med och utveckla vårt arbete i enlighet med vår värdegrund, närvarande, utvecklande och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som förvaltare på Hemsö arbetar du med att förverkliga visionen att vara den bästa fastighetsvärden för samhällsservice. Du kommer att arbeta med förädling av en fastighetsportfölj med hyresgäster inom vård, skola och omsorg. Du är placerad i Norrköping och ingår i Region Mitt/Nord. Ifrån Norrköpingskontoret förvaltas fastigheter i Norrköping, Linköping och Nyköping. Området är starkt expansivt där befintliga fastigheter utvecklas och en stor volym av nyproduktion är i gång. Ni är fyra medarbetare på kontoret som jobbar i ett team men med egna huvudsakliga ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för din fastighetsportföljs ekonomi och resultat.
  • Ansvara för kunderna i dina fastigheter genom ett metodiskt kundvårdsarbete.
  • Ansvara för hyresavtal både vad gäller om- och nya förhandlingar.
  • Ansvara för ombyggnader och hyresgästanpassningar.
  • Delta aktivt i bearbetning av marknaden i syfte att skapa tillväxt.
Din profil

Du har:

  • Relevant utbildning inom teknik eller ekonomi.
  • Erfarenhet av fastighetsförvaltning.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med samhällsfastigheter är meriterande
  • Körkort krävs

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som förvaltare i ett bolag som växer. Du har en positiv inställning och tycker om att arbeta med människor. Du är prestigelös men samtidigt mycket resultatdriven och tar egna initiativ. Du ska vara intresserad av våra kunder och deras verksamhet. Du måste kunna samarbeta med interna kontaktytor samt våra externa leverantörer och gilla att vara spindeln i nätet. Arbetet är självständigt men du måste vilja dela med dig inom gruppen samt komma med förslag till förbättringar.

Du behöver vara strukturerad och kunna leverera enligt de administrativa förutsättningar som finns. Våra värdeord är Ansvarstagande, Närvarande och Utvecklande och det är viktigt att du sympatiserar med dessa.

 

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som kundfokus, affärsmässighet, relationsbyggande, resultatorientering, service och initiativtagande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard