Lediga jobb

Redovisningsspecialist/Controller
Publicerad: 2018-06-12 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-06-24
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning, söker vi nu en driven Redovisningsspecialist/Controller. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara en del av ett internationellt och framåtsträvande företag som satsar på innovativa lösningar och effektiv produktion.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I den här rollen arbetar du som Controller för projekt inom R&D-området. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektledarna, men också med koncernens globala BA-team inom R&D.

Rollen innebär att du ingår i Business Controlling-teamet och därmed agerar som den finansiella partnern till projektledarna för R&D. Du kommer att sköta controlling av kostnader, finansanalys, prognostisering och månatlig rapportering för R&D-projekt. Din roll är extra viktig i och med att du kommer ha en position där du även ger input och analyserar olika business cases.

Din profil

Vi vill helst att du ska ha följande bakgrund:

  • En examen inom ekonomi eller redovisning, exempelvis civilekonom 
  • Ett par års erfarenhet inom controlling eller motsvarande yrkesområde
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, då engelska är företagets koncernspråk

Om du har erfarenhet inom affärssystemet SAP ses det som meriterande.

Ansök redan idag!

Låter det här som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst, och kom ihåg att uppdatera ditt CV så att vi kan nå dig.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Mindy-Li Nixon och nås på 0704-91 62 58 eller på mindy-li.nixon@unikresurs.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!

Vi är din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång.

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard