Lediga jobb

HSE -ansvarig med erfarenhet av kvalitetssystem till global aktör
Publicerad: 2018-07-03 
ArbetsgivareCNH Industrial Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeKemi/Biologi/ Miljö
OrtÖverum
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-26
Företagspresentation

CNH Industrial is a global leader in the capital goods sector with established industrial experience, a wide range of products and a worldwide presence.

Each of the CNH Industrial's brands is a major international player in its specific industry: Case IH, New Holland Agriculture and Steyr for tractors and agricultural machinery; Case and New Holland Construction for earth moving equipment; Iveco for commercial vehicles; Iveco Bus and Helieuz Bus for buses and coaches; Iveco Astra for quarry and construction vehicles; Magirus for firefighting vehicles; Iveco Defence Vehicles for defence and civil protection; and FPT Industrial for engines and transmissions. Present in all major markets worldwide, CNH Industrial is focused on expanding its presence in high-growth markets, including through joint ventures. For more information please visit www.cnhindustrial.com

CNH Industrial, en världsledande aktör inom jordbruksmaskiner, har etablerat sig i regionen genom köpet av anrika Överums bruk i februari 2017. Verksamheten kommer fortsatt leverera högkvalitativa jordbruksmaskiner och göra detta med en effektiv och leveranssäker produktionsapparat i Överum. Visionen och affärsplanen är tydlig; Kraftig tillväxt på orten. Och som läget ser ut nu lutar allt åt att det är fullt rimligt.

Nu behöver siten i Överum förstärka organisationen med en erfaren HSE-ansvarig då tidigare specialist går i pension. Här söker vi dig som med kunskap och erfarenhet inom HSE-området vill bidra i ett bolag som ska ta sig från bruksmiljö till internationell industrimiljö av toppklass. Du kommer i rollen bli en nyckelperson som kommer ha stor påverkan på HSE- området och de tillhörande frågorna. Du kommer ha stor frihet och möjlighet att etablera och bygga upp ditt område HSE.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rollen har ansvar för HSE, (Hälsa, Säkerhet & Miljö) och sitens kommande kvalitetsledningssystem. Du arbetar för att skapa en säker arbetsmiljö med nollvision för olyckor och tillbud tillsammans med personalen. Du bidrar aktivt med kontinuerliga förbättringar inom hälsa, säkerhet och miljö genom olika projekt och aktiviteter. I uppdraget förväntas du utvärdera, planera och leda implementering av ett kvalitetsledningssystem för att nå ISO 9001 och 14 001 certifiering på sikt.

Du kommer även ansvara för att vägleda organisationen och ledningsgruppen med policys och riktlinjer inom HSE-området och säkerställa att dessa på sikt efterföljs med olika typer av översyn och audits. Hålla i utbildningar, ansvara för kontakter med myndigheter inom ditt område. Du genomför analyser kring tillbud och finns som stöd till verksamheten gällande utredningar av incidenter och olyckor samt skapar planer för att proaktivt förebygga dessa.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering är på siten i Överum, du tillhör kvalitetsavdelningen och rapporterar till kvalitetschefen. Du kommer jobba nära HR och produktion lokalt, samt visst samarbete med huvudkontoret i Italien.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom området alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö- och miljöfrågor. Det är meriterande om du verkat inom industriell verksamhet, men det är inget krav.

Du har erfarenhet att arbeta med och leda utveckling av ledningssystem som möter kraven ISO 9001 samt ISO 14001.

Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och i engelska. Goda kunskaper inom Officepaketet, och främst inom Excel är en förutsättning för att klara rollen.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i Sharepoint.

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är självgående och social. Du har lätt att skapa kontakter och samarbeta. Du har ett stort ansvarstagande och är till din natur mera proaktiv än reaktiv. Då en stor del av rollen handlar om analys tror vi att du har en god problemlösningsförmåga. Att skapa ordning och reda och bygga processer med struktur är en annan del som kommer bli viktigt i rollen varför vi tror att du även har den delen i dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och i denna rekrytering kommer vi lägga särskilt fokus vid följande personliga kompetenser: Planering, initiativtagande, problemlösning, samarbete och relationsskapande.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar CNH Industrial Sweden AB med Unik Resurs. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar kommer att hanteras löpande så dröj inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 26/8. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på caroline.bruhammar@unikresurs.se, och via telefon 0704-84 0036.

Vi ser fram emot din kontakt!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard