Lediga jobb

Bilelektriker
Publicerad: 2018-06-20 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeEl/Elektronik
OrtRonneby
Platser2
Sista ansökningsdatum2018-07-29

Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken. I koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd och Ydre Skåp AB i Österbymo.
Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov!
Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare av fordon men vi har också en del direktförsäljning till slutkunder i form av Landsting etc.

Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för persontransportfordon. Dessa produkter förser vi påbyggnations företag i Norden med och tåg produkterna har vi kunder såsom Siemens, Ural Locomotives, Stadler mm.Under våren utökade vi produktion med 6 tjänster inom el och bilinredning. Nu behöver vi stärka upp med ytterligare 2 bilelektriker för att klara av kommande volymer.

Vi söker nu 2 fordonselektriker till Euro-lans & Karosseriverken

Det kommer att vara ett varierande arbete med montering av bilinredning och bilutrustning av olika slag. Installation av diverse elektrisk utrustning, data och kommunikationsutrustning samt felsökning. Arbetet kräver noggrannhet då du får hantera order från ritning till färdiginstallerad produkt. Tempot är högt och vi förväntar oss att du själv vill lösa problem som uppstår. Du kommer inledningsvis få gå en internintroduktion gällande installation av företagets produkter, processer och flöden.

Vill du vara en del av ett växande företag med ambitioner? Är du en person med positiv attityd och en vilja att utvecklas? Då kan du vara vår nästa medarbetare

Vi ser gärna att du har någon form av fordon eller el utbildning på gymnasienivå. Meriterande är det om du har lämplig utbildning inom fordonsel antingen från lätta sidan eller tunga sidan. Du bör ha några års erfarenhet av el monteringsarbete på fordon och ett stort intresse och kunnande inom elektronik och fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. B-körkort är krav och C-kort är en merit. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att läsa el scheman och ritningsläsning.

Att arbeta inom Nordic Vehicle innebär höga krav på disciplin och noggrannhet, som anställd i Nordic Vehicle får du ett fritt och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats och företagskulturen innebär att vi har högt till tak och korta beslutsvägar. Att vi är ett litet bolag gör att samarbete och prestigelöshet är en förutsättning för vår framgång.

Om du vill pendla till jobbet är vägen från Ronneby nu färdigbyggd och tar inte mer ca 15 minuter. Vill du flytta hit drar du nytta av att huspriserna är bra och går fortfarande lätt att få mycket boende för pengarna. Har du familj märker du att kommunen satsat på kvalitet, även i kommunens mindre tätorter.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard