Lediga jobb

Kandidatansvarig till Region Syd
Publicerad: 2018-06-26 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-22
Unik Resurs i Sverige AB

Vi söker nu en Kandidatansvarig till Region Syd som tillsammans med teamet kan stärka Unik Resurs i regionen. Vi på Unik arbetar med en evidensbaserad, inkluderande och icke-diskriminerande personbedömningsmetodik som stärker oss i vår leverans inom alla våra områden; Interimkonsulter, Hyrrekrytering, Rekrytering & Headhunt, HR-funktion, Ledarskap, Outplacement & Karriärprogram. Vi arbetar genom samarbete, ansvar, mod och engagemang för att alltid bli bättre.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Kandidatansvarig ansvarar du för att proaktivt bygga upp en kvalitativ kandidatbank genom att självständigt hitta, attrahera och kvalitetssäkra kandidater. Du håller förutsättningslösa möten med kandidater för att matcha önskemål både utifrån kandidatens och kundens perspektiv. Du växlar flexibelt fokus mellan våra områden utifrån ett kompetensförsörjningsperspektiv, där behoven kan variera mellan allt från konsultuppdrag till rekryteringsuppdrag. Du deltar även på mässor och liknande för att attrahera kandidater till kandidatbanken. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar över Uniks Karriärprogram, vilket innebär att du har personalansvar för deltagande personer samt ansvarar för insatser som till exempel kan vara coachande samtal.

Din profil

Som person gillar du snabba svängar och när saker inte går som du tänkt bibehåller du din starka positivitet och ditt engagemang och anpassar dig efter situationen. Du är initiativtagande och kan sätta laget före jaget för att arbeta mot gemensamma mål i syfte att gruppen ska prestera. Genom att se möjligheterna istället för problemen fokuserar du på målet och arbetar ihärdigt för att det ska uppnås. Du gillar att aktivt söka nya kontakter på ett förtroendeingivande sätt, där du kan anpassa din kommunikation efter mottagare på olika nivåer i organisationer. Du har ett helhetsperspektiv där du förstår vad som bör prioriteras och ser vad som krävs för att leverans ska ske.

Formella krav

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, samt några års erfarenhet från arbetslivet. Det krävs god vana av att använda telefonen som arbetsverktyg, till exempel från kundtjänst, sälj, bemanning eller liknande. Du ska även ha erfarenhet av ett utåtriktat arbete där du har träffat många olika personer. Du är en mycket van datoranvändare och behöver kunna uttrycka dig flytande i svenska såväl som engelska tal och skrift. Ytterligare krav är att du har B-körkort.

Utöver kraven ovan är det meriterande om du har erfarenhet inom HR/search/ledarskap samt kunna visa på samhälls- och näringslivsintresse.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till Search-och utvecklingskonsult Lovisa Holgersson.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du också välkommen att kontakta Lovisa Holgersson som nås på lovisa.holgersson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard