Lediga jobb

Transportprojektledare till Cyclife
Publicerad: 2018-07-04 
ArbetsgivareCyclife Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtNyköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-12
Företagspresentation

Cyclife Sweden AB

Vill du vara med och påverka vår framtid och arbeta för att minimera kärnkraftens arv till eftervärlden? I så fall har du nu möjligheten när vi söker en Transportprojektledare till Cyclife Sweden AB.

Cyclife Sweden AB och vårt uppdrag!

Cyclife Sweden AB hanterar och behandlar lågaktivt avfall. Mest från kärnkraftsindustrin men också från andra branscher som exempelvis hälso- och sjukvården. Företaget har världsunik specialistkompetens vad gäller avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen och huvudkontoret finns vid kusten utanför Nyköping. Kontor upprättas i Stockholm, Göteborg och ytterligare kontor i landet diskuteras.

Företaget är en del av det statligt ägda Franska Electricitet De France (EDF) och alltså del av en av världens största arbetsgivare och en viktig aktör i energisektorn. Cyclife Sweden AB etablerades när EDF 2016 förvärvade delar av det anrika Studsvik och deras anläggningar och resurser i Sverige och Storbritannien. Förvärvet är del i EDFs globala satsning inom kärnkraftsavveckling. En satsning som ska göra EDF världsledande inom området och utveckla hanteringen av kärntekniskt avfall globalt. Detta för att minimera den miljöpåverkan kärnkraften har och kommer att ha i framtiden.

Vad kan Cyclife erbjuda dig?

Vi ska forma framtidens hantering av kärntekniskt avfall för att minimera kärnkraftens arv till eftervärlden. Vi drivs av stort ansvarskännande för miljön och framåtanda när vi utvecklar nya behandlingsmetoder. Tillsammans med världsunik kompetens hos dina kollegor och kapaciteten i Cyclifes behandlingsanläggningar ger vi dig möjligheten att vara med och påverka och göra skillnad.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som transportprojektledare kommer du att vara kontaktperson gentemot kunder och transportörer i samband med avfallstransporter till och från anläggningarna i Sverige. Du ser till att transporthandlingarna tas fram, granskas och undertecknas av behörig.

Ditt arbete handlar om att planera, följa upp enligt checklista att allt är dokumenterat. Det gäller att driva projekten med stor noggrannhet och utifrån regelverk och lagar. Därför måste du har kunskap om hur man hanterar dessa frågor. Varje transport är unik och kräver en unik lösning.

Du kommer att registrera, dokumentera och arkivera transporthandlingar enligt myndighetskrav och gällande rutiner inom Cyclife. De flesta transporter är till och från Sverige vilket kräver kunskap om handläggning av tullärenden för import och export.

Du samarbetar nära kollegor på Cyclife.

Din profil

Du har en KY utbildning i logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av liknande arbete med kompetens vad gäller transporter av farligt gods med kontakt med myndigheter. Du har också erfarenhet av projektledning. Du använder svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk som tyska och franska är meriterande.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som planering, initiativtagande, affärsmässighet och kommunikation.

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard