Lediga jobb

Truckförare/Logistik
Publicerad: 2018-06-28 
ArbetsgivareYaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtTorsås
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-22

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

 

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

Vi vill fortsätta att bemöta våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vår Logistikavdelning med en truckförare.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse.

Din Profil
Som person är du ansvarstagande, säkerhetsmedveten och trivs att jobba i högt tempo där ordning och reda prioriteras. Du gillar att stå inför nya utmaningar har god arbetsmoral och är uthållig.


Kvalifikationer
Du har fullgjort gymnasiet och tidigare erfarenhet av lager och logistik är ett krav. Du kommer att jobba med skriftliga instruktioner och för detta är svenskkunskaper i tal och skrift är viktigt.
Du är inte främmande för att använda datorer.

Truckkort A1-A3, B1 är ett krav, traverskort är en meriterande. Vilja och positivt inställd till att jobba på lager samt trivas med ett jobb i högt tempo.

För att trivas i rollen som lagerarbetare är du noggrann, strukturerad och vill jobba i ett arbetslag med bra stämning! Läs mer och ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard