Lediga jobb

Svetsare
Publicerad: 2018-06-28 
ArbetsgivareYaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtTorsås
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-22

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

 

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

 

Vi vill fortsätta att bemöta våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vår svetsavdelning med en svetsare.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse.

 

 

Din profil

Som svetsare på Yaskawa kommer du att arbeta med industriell svetsning, vilket ställer krav på kompetens inom såväl slipning, svetsning med rör tråd och ritningsläsning. Arbetet innebär att du förbereder fogen, svetsar och efter bearbetar /slipar svetsen. Det är viktigt att du har kunskaper inom svetsning, MIG/MAG, med kännedom om hur mycket energi du kan tillfoga olika typer av arbetsstycken. De flesta av de detaljer som svetsas är enstycksdetaljer.

 

Kvalifikationer

Industriteknisk utbildning. Några års erfarenhet av svetsning Mig/Mag svetsning med rör tråd. Erfarenhet av ritningsläsning.

Meriterande, datorvana, Heta arbeten, truckkort och traverskort. Har du certifikat i gashantering, svetskunskaper i olika svetsmetoder och licenser så är även det meriterande. Som person är du självgående, noggrann och har förmåga att samarbeta. Du är ansvarsfull, tar egna initiativ och vill ha en långsiktig arbetsrelation.
För att trivas i rollen som svetsare är du noggrann, strukturerad och vill jobba i ett arbetslag med bra stämning!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard