Lediga jobb

Elektriker
Publicerad: 2018-06-29 
ArbetsgivareYaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeEl/Elektronik
OrtTorsås
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-22

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

 

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

 

Vi vill fortsätta att bemöta våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vår avdelning med elektriker.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse.

Vi söker nu en elektriker

Som elektriker hos oss så arbetar du i huvudsak med elinstallation i automatiserade robotanläggningar enligt projektspecifikation. Du ingår i ett kompetent team men jobbar också självständigt med bl.a. funktionstestning av maskin innan överlämning till kund. Arbetet är upplagt utifrån kundanpassade projekt men innefattar komplett byggnation från ritning till leverans och installation ute hos kund. Montagearbetet elarbetet sker ofta med andra montörer inom mekanik och el.

Resor förekommer som en del av installationen hos kund.

Din profil
Har minst gymnasial utbildning inom el/automation.
Har tre eller fler års erfarenhet som industrielektriker eller annan relevant yrkesinriktning
Förståelse för Motoman robotar och robotprogrammering är en merit. Du har erfarenhet av ritningsläsning och i övrigt har en god digital kompetens
Meriterande med kunskaper i engelska, både tal och skrift.


Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard