Lediga jobb

Elskåpsmontör
Publicerad: 2018-06-29 
ArbetsgivareYaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeEl/Elektronik
OrtTorsås
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-22

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

 

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

 

 

Vi vill fortsätta att bemöta våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vår Elskåpsavdelning med en elskåpsmontör.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse.

Vi söker nu en elskåpsmontör

Som elskåpsmontör kommer du att arbeta med montering och underhåll av elskåp till automatiserade robotanläggningar. I arbetet ingår det bland annat ritningsläsning samt elektrisk montering. Du ansvarar för dina egna arbetsuppgifter, men kommer att arbeta nära samarbete med andra montörer.

Din Profil

Vi söker efter dig som har en teknisk gymnasieexamen eller liknande. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Trivs du med att ha ett fysiskt arbete och har ett tekniskt intresse så kommer du passa bra i denna tjänst. Vidare ser vi att du är nyfiken och driven samtidigt som du har en stor noggrannhet i ditt arbete. 

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Besitter en stor noggrannhet och kvalitetstänk
- Teknisk gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet inom området

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande, säkerhetsmedveten och trivs att jobba i högt tempo där ordning och reda prioriteras. Du gillar att stå inför nya utmaningar har god arbetsmoral och är uthållig.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard