Lediga jobb

Montör
Publicerad: 2018-06-29 
ArbetsgivareYaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtTorsås
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-07-22

YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

 

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås. En helt ny industribyggnad på ca 2000 kvm kommer att byggas och beräknas vara klart till sommaren 2018. Den här spännande utvecklingen skapar förutsättningar för bland annat en bättre intern logistik och arbetsmiljö.

 

Vi vill fortsätta att bemöta våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vår avdelning med montörer.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant med ett arbete som innebär breda kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och uppdrag som är i ständig rörelse.

 

 

 

Vi söker nu en montör.

Som montör på Yaskawa Nordic AB blir du en del av vårt team bestående av mekaniker och el montörer. Du kommer att arbeta med montagearbete av automatiserade robotanläggningar. Arbetet är upplagt utifrån kundanpassade projekt men innefattar komplett byggnation från ritning till leverans och installation ute hos kund. Du bygger anläggningar på plats hos oss och är ofta med ute hos kund och monterar anläggningen. Montagearbetet sker ofta med andra montörer inom mekanik och el.

 

Din profil

Vi tror att Du har verkstadsutbildning eller annan teknisk utbildning samt erfarenhet av mekaniskt montagearbete. Har du dessutom kunskap/ erfarenhet av bearbetningsmaskiner och svets är det meriterande. Du har erfarenhet av ritningsläsning. Truckkort och traverskort är meriterande. Körkort är ett krav då du ofta arbetar ute hos våra kunder med installation.

 

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard