Lediga jobb

Utvecklingsstrateg
Publicerad: 2018-07-05 
ArbetsgivareRegion Blekinge
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtKarlskrona
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-15
Företagspresentation

Region Blekinges främsta uppdrag är att göra Blekinge till en ännu bättre region att leva och verka i. Vi har det samlade politiska ansvaret för utvecklingen i Blekinge och företräder medborgarna i viktiga frågor som rör tillväxt och utveckling i regionen. Vi arbetar på uppdrag av våra medlemmar, Blekinges kommuner och landsting.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Region Blekinge söker nu en utvecklingsstrateg med inriktning mot projektledning och projektkoordinering inom området transporter och hållbar utveckling i regionalt tillväxtarbete kopplat till Blekinges regionala utvecklingsstrategi.

Som utvecklingsstrateg ska du medverka till en sammanhållen process för uppföljning och koordinering av relevanta projekt o nätverk, se vart gör vi mest nytta och når bäst måluppfyllelse. Genom att skapa förståelse för helheten och se samband mellan våra projekt och processer utgör du ett stöd för hela verksamhetsområdet genom att skapa ett strategiskt fokus. Du kan även ingå i projektteam och bidra till att prioritera och arbeta fram nya projekt.

I uppdraget ingår många kontaktytor externt och internt, med projektägare, aktörer och organisationer. Vid behov, stöttar du upp verksamheten i ansökningsprocessen samt arbetar aktivt för att synliggöra vad som sker i vår verksamhet.

Du rapporterar till verksamhetsområdeschefen Regional utveckling, tillika regiondirektör (nuvarande Region Blekinge) och ingår i ”RUS-teamet”/stab för verksamhetsområdet.

Din profil

Vi söker dig som har ett samhällsintresse och vill arbeta nära regionala utvecklingsfrågor. Du behöver ha förståelse för våra strategiska områden och hur samhällssystemet hänger ihop.

Du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ samt planera och driva arbetet i rätt riktning bl.a genom att söka upp andra och skapa former för samarbeten. Du måste ha förmåga att snabbt sätta dig in i olika sammanhang och ha en god förmåga att samarbeta med människor ifrån olika branscher, kulturer och bakgrunder.

Kunskaper och erfarenheter

Vi ser att du har en akademisk utbildning/högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, ekonomi, offentlig förvaltning, eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Du har relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis inom projektledning samt erfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete med EU-koppling.

Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda kunskaper i engelska och Officepaketet.

Erbjudande

Tycker du att regional utveckling är spännande och lockas av att arbeta i en händelserik miljö? Vi du ha ett arbete där du får ta ett stort helhetsansvar för strategisk utveckling och därmed påverka Blekinges utveckling? Detta och mycket mer har vi på Region Blekinge att erbjuda.

 

Mer finns att läsa på www.Regionblekinge.se

                              www.regionblekinge.se/attraktivablekinge

  • Boende inom pendlingsavstånd
  • Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

 

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen, har du frågor så är du att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se t o m 13/7 eller Ulrika Palm på 0727-120405 eller ulrika.palm@unikresurs.se fr o m 30/7.

Facklig kontaktperson:

Elisabeth Landén, SACO, 0455-30 50 11.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard