Lediga jobb

MVG i Kristinehamn AB
Produktionstekniker sökes till expansiv verkstadsindustri
Publicerad: 2018-09-10 
ArbetsgivareMVG i Kristinehamn AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtKristinehamn
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-09-30
Företagspresentation

Vill du arbeta brett inom verkstadsindustrin i en roll som Produktionstekniker/Programmerare? Gillar du att arbeta med kundanpassade lösningar, modern teknik och attraheras du av möjligheten till större ansvar mot både produktion och det kommersiellt affärsmässiga? Då är det här en tjänst för dig!

Motala Verkstad Group är Sveriges kanske äldsta start-up företag. Vi har rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822 men vi har ett ungt företags energi att ta oss an vår tydliga vision; att bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktionspartner inom tung och medeltung bearbetande industri. Vår övertygelse är att vi är starkare tillsammans med våra kunder, leverantörer och medarbetare. Vi växer och söker en Produktionstekniker/Programmerare som delar vår energi, övertygelse och ambition.


Vi befinner oss i en expansiv fas där vi startar samarbeten med spännande kunder och bygger upp rutiner för nya och kontinuerliga artiklar. Tillsammans med våra kunder vill vi arbeta för ständig produktionsutveckling och effektivisering för att säkra lönsamhet och fortsatt konkurrensförmåga för båda parter. För att lyckas med detta söker vi nu till Motala Verkstad AB en duktig produktionstekniker/programmerare som vågar och brinner för att ifrågasätta status quo.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Produktionstekniker i den här rollen är du delaktig i produktionens hela flöde, allt från offertbearbetning till kund i samråd med säljare till att arbeta fram beredning med de produktionssteg som krävs. Sedan arbetar du med CAD/CAM programmering av hela verksamhetens maskinpark och är med för uppföljning av produktens flöde genom produktionen.

Du stöttar maskinoperatörerna i frågor rörande maskiners bearbetning samt underhåll av maskinkort. Du arbetar med konstruktion av produktionshjälpmedel och du upprätthåller produkt- och leveransdokumentation. Du ansvarar för att hantera produktavvikelser av olika slag och du deltar i inkörningsprojekt av nya artiklar så processer och flöden flyter som de ska. Du ansvarar för att driva förbättringsarbete inom ditt eget ansvarsområde och verkar för produktionens ständiga utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har: 

  • Kvalificerad erfarenhet av produktionstekniskt arbete.
  • Erfarenhet av skärande bearbetning, antingen genom maskinoperatörserfarenhet eller via tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom bearbetande verksamhet.
  • Kunskap i konstruktion så som ritningsläsning, måttsättning, toleranser och framtagning av produktionsritning.
  • God kunskap i Officepaketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
  • Programmeringserfarenhet och kunskaper i CAD/CAM. Erfarenhet i Siemens NX är meriterande.

Som person är du självständig i ditt arbete vilket innebär att du är bekväm med att fatta egna beslut, göra prioriteringar samt söka information på egen hand. Du arbetar strukturerat och metodiskt och är van vid att arbeta i projektform. Du gillar att arbeta för ständiga förbättringar och driver arbete i syfte att utveckla verksamheten. Du är lyhörd för dina medarbetare och arbetar med engagemang.

Ansök redan idag!

Den här processen är ett samarbete mellan Motala Verkstad och Unik Resurs. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka. Sista ansökningsdag är 9 september. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är:

Vi ser fram emot din kontakt!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard