Lediga jobb

Rekryterings- och utvecklingskonsult
Publicerad: 2018-07-03 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-05

Företaget Unik Resurs

Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i både med- och motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Att förstå våra Kunders verksamhet, vad som ska uppnås och förutsättningarna under vilket det ska göras. Att hitta och matcha detta mot dem som söker eller kan vara öppna för en ny utmaning och just deras potential. Det är vår kärnkompetens. Alltid med stöd i vår evidensbaserade och inkluderande arbetsmetodik. Vi erbjuder;

• Interimkonsulter
• Hyrrekrytering 
• Rekrytering & Headhunt
• HR-funktion
• Ledarskap
• Outplacement & Karriärprogram

Vi är organiserade utifrån tre regioner; Stockholm, Ost och Syd och lite drygt 140 personer är engagerade i våra samtliga verksamhetsgrenar. Vi har en tydlig tillväxt- och utvecklingsambition och växer organiskt för att låta kulturen hänga med. Vi jobbar ständigt för att stärka vår position som en drivande, effektiv och djupt förankrad part avseende högkvalitativa personal- och verksamhetsutvecklingstjänster i de regioner vi verkar.

Vi söker en rekryterings- och utvecklingskonsult till Kalmar/Karlskrona som med hjärta och hjärna fortsätter bygga Unik Resurs tillsammans med oss. Vi tror att du jobbat inom HR, som rekryterare eller som verksamhetsutvecklare innan.

Som utgångspunkt finns processer och verktyg som säkrar ett inkluderande och icke-diskriminerande arbete, en värdegrund som står starkt förankrad genom hela bolaget och flera befintliga kunder i regionen. 

Nu behöver vi dig som vill fortsätta resan med oss. Som med samarbeteansvarmod och engagemang kan ta Unik till nästa steg i utvecklingen.


Att arbeta som Rekryterings- & utvecklingskonsult hos oss på Unik

Som rekryterings- & utvecklingskonsult är du ansvarig för att driva affären och leverans i uppdrag hos kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har många etablerade relationer med Kunder i regionen och nya skall etableras i samverkan med dina andra kollegor inom region Syd. Rollen innebär således mycket kundkontakt i såväl relations-, affärsskapande- som leveransarbete.

Till din hjälp har du, förutom alla härliga kollegor inom Unik, processer och verktyg i absolut framkant inom vårt person- och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med en evidensbaserad, inkluderande och ickediskriminerande personbedömningsmetodik som stärker oss i vår leverans inom alla våra områden. Vi ser potential och vi vågar stå upp för den likväl som vi kan påtala risker i andra lägen.

Du kommer att utgå från något av våra kontor i Kalmar eller Karlskrona och du jobbar tätt ihop med andra rekryterare, researchteamet och säljare


Personprofil

Vi söker dig som naturligt utbyter erfarenheter, information och idéer med andra, som är öppen och uppriktig och har en förmåga att skapa ”win-win” lösningar. Du har ett starkt resultatfokus och en förmåga att arbeta strukturerat och uthålligt mot uppsatta mål, men du kan samtidigt hantera oväntade situationer med bevarat lugn och fokus. Du använder medvetet dina styrkor och tar hjälp i dina svagheter och kan erkänna när du är osäker och ber då om att få återkomma. Du följer upp och är intresserad av feedback. Både för att du genuint vill utvecklas men också för att du vill säkerställa att ditt arbete korrelerar mot behovet. Du har en förmåga att etablera långsiktiga relationer hanterar sociala situationer och relationer till olika personer med självförtroende.

 

Utbildning & erfarenhet

Du har antagligen en högskoleexamen med beteendevetenskaplig inriktning, men lång, dokumenterat god erfarenhet kan också vara av intresse.

Du har operativ erfarenhet inom rekrytering (som intern eller extern) och minst två års erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser.

Du har körkort B (krav) och är en van datoranvändare. Har du erfarenhet av eller är certifierad i testverktyg för personbedömning är det av intresse men inget krav då du kommer få utbildning i detta hos oss.

Du kommunicerar flytande såväl skriftligen som muntligen på svenska och engelska.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen, 

Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på marie.johansson@unikresurs.se

 

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard