Lediga jobb

Förvaltare
Publicerad: 2018-07-06 
ArbetsgivareAB Karlskronahem
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtKarlskrona
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-15
Företagspresentation

Förvaltare

AB Karlskronahem är ett allmännyttigt fastighetsbolag och ingår i Karlskrona kommuns äkta koncern som ett helägt dotterbolag till AB Karlskrona Moderbolag. Fastighetsbeståndet består av 3700 lägenheter, flera äldre- och studentboenden och kommersiella lokaler med en total uthyrningsbar yta om 345 000 kvm. Karlskronahem ska vara ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart företag. Bolaget som består av 35 medarbetare, är ett viktigt verktyg för Karlskrona kommun i arbetet med visionen om att växa.

Läs mer på www.karlskronahem.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Karlskronahem har ett utmanande uppdrag att bygga 400 nya lägenheter under de närmsta åren. Parallellt arbetar vi med det viktiga arbetet att underhålla våra befintliga fastigheter. I det utvecklingsskede vi befinner oss i är våra förvaltare allt mer viktiga.

Som förvaltare ansvarar du för fastighetsunderhåll, budget, ram/skötselavtal, jour, projektstöd/projektledning, bomöten/samrådsmöten och störningsärenden. Du kommer att samverka med våra underleverantörer/entreprenörer.

Ansvarsområdena är uppdelade på geografiska områden (beståndet) och kompetensområden fördelat över hela beståndet.

Vår förväntan på dig som förvaltare är att jobba med det dagliga operativa arbetet såväl som det strategiska arbetet, med 1-3 års perspektiv inom ditt ansvarsområde.

Du ingår i fastighetsavdelningen tillsammans med servicechef, reparatörer, förvaltare och bovärdar. Fastighetschefen är din närmsta chef.

Din profil

Vi söker sig som är utbildad fastighetsingenjör eller motsvarande, du besitter fastighetsteknisk förståelse, det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen, erfarenhet av samverkan med underleverantörer/entreprenörer samt meriterande med kompetens inom byggnation och fuktskador, IT och digitalisering inom fastighetsbranschen.

B-körkort är ett krav.

Du behöver ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har också förmåga att organisera och planera projekt samt arbetar strukturerat med mål, delmål och uppföljning. Du är handlingskraftig och tydlig samt har ett helhetsperspektiv och förmåga att anpassa dig till förändringar som sker.

Karlskronahem är ett företag i utveckling. Här har vi korta beslutsvägar och det finns möjlighet att påverka såväl ditt eget uppdrag som samhällets utveckling. Vi har en bra gemenskap och arbetar tillsammans för att finnas till hands och ge våra hyresgäster bästa möjliga boendeupplevelse. Välkommen till oss!

Ansök redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen, har du frågor så är du välkommen att kontakta någon av oss rekryterare.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då vi gör urval löpande. Sista ansökningsdag är den 15/8, 2018. 

Har du frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Unik Resurs, Ola Johansson, 0728-575705 eller ola.johansson@unikresurs.se t o m 13/7 eller Charlotte Sjöström, 0707-751726 eller charlotte.sjostrom@unikresurs.se fr o m 23/7 eller Ulrika Palm, 072-7120405 eller ulrika.palm@unikresurs.se fr o m 30/7.

Välkommen med din ansökan.

 

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard