Lediga jobb

Bovärdar
Publicerad: 2018-07-06 
ArbetsgivareAB Karlskronahem
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtKarlskrona
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-15
Företagspresentation

Vi söker nu två bovärdar

AB Karlskronahem är ett allmännyttigt fastighetsbolag och ingår i Karlskrona kommuns äkta koncern som ett helägt dotterbolag till AB Karlskrona Moderbolag. Fastighetsbeståndet består av 3700 lägenheter, flera äldre- och studentboenden och kommersiella lokaler med en total uthyrningsbar yta om 345 000 kvm. Karlskronahem ska vara ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart företag. Bolaget som består av 35 medarbetare, är ett viktigt verktyg för Karlskrona kommun i arbetet med visionen om att växa.

Läs mer på www.karlskronahem.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Karlskronahem har ett utmanande uppdrag att bygga 400 nya lägenheter under de närmsta åren. Parallellt arbetar vi med det viktiga arbetet att underhålla våra befintliga fastigheter. I det utvecklingsskede vi befinner oss i är våra bovärdar allt mer viktiga.

Som bovärd ansvarar för att skapa, vårda och utveckla en bra relation med hyresgäster samt hantera hyresgästsynpunkter in i organisationen. Du har funktionsansvar för den löpande driften inom avdelat ansvarsområde i samarbete med förvaltare, bovärdar, reparatörer och servicechef. Planering och utförande av mindre reparationer och löpande underhåll. Du driver mindre projekt såsom beställning, kontroll, besiktning, och uppföljning av entreprenörsarbete enligt delegerat budgetansvar. Du genomför lägenhetsbesiktningar, tillsyn av ute- och innemiljöer av våra fastigheter, hanterar budgetuppföljning, granskning och attest av fakturor, hanterar felanmälningar, klagomål och reklamationer samt återkoppling till hyresgäster.

Vår förväntan på dig som bovärd är även att du medverkar inom andra ansvars- och kompetensområden vid behov samt medverkar vid olika former av projekt.

Du ingår i fastighetsavdelningen tillsammans med fastighetschef, servicechef, reparatörer, förvaltare och bovärdar. Servicechefen är din närmsta chef.

Din profil

Vi söker sig som har gymnasial utbildning inom exempelvis bygg, fastighet, el/energi, VVS, samhällsvetenskap eller motsvarande. Du besitter teknisk förståelse och handlag. Det är meriterande med erfarenhet ifrån hantverksjobb och praktisk erfarenhet av framgångsrikt skapande/vårdande/utvecklande av relationer och samverkan med andra människor.    

B-körkort är ett krav.

Du behöver ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har också förmåga att organisera och planera arbetet samt arbetar på ett strukturerat sätt med mål, delmål och uppföljning. Du är handlingskraftig och tydlig samt har ett helhetsperspektiv och förmåga att anpassa dig till förändringar som sker.

 

Karlskronahem är ett företag i utveckling. Här har vi korta beslutsvägar och det finns möjlighet att påverka såväl ditt eget uppdrag som samhällets utveckling. Vi har en bra gemenskap och arbetar tillsammans för att finnas till hands och ge våra hyresgäster bästa möjliga boendeupplevelse. Välkommen till oss!

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då vi gör urval löpande. Sista ansökningsdag är den 15/8, 2018. Kom ihåg att motivera varför du är intresserad av tjänsten och varför just du är lämplig.

Har du frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Unik Resurs, Ola Johansson, 0728-575705 eller ola.johansson@unikresurs.se t o m 13/7 eller Charlotte Sjöström, 0707-751726 eller charlotte.sjostrom@unikresurs.se fr o m 23/7 eller Ulrika Palm, 072-7120405 eller ulrika.palm@unikresurs.se fr o m 30/7.

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard