Lediga jobb

HR Business Partner
Publicerad: 2018-07-06 
ArbetsgivareOKG AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtOskarshamn
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-15
Företagspresentation


Uniper som företag

OKG ingår i den internationella energikoncernen Unipers svenska verksamhet. Med sin kärnkraftsbaserade och väderoberoende elproduktion utgör OKG också en vital del i den nordiska baskraft som är en förutsättning för ett hållbart, fossilfritt och oberoende elförsörjningssystem i Skandinavien. Med ständiga förbättringar som ledstjärnor har de cirka 700 medarbetarna uppdraget att på ett säkert och effektivt sätt ta ansvar för företagets tre kärnreaktorers hela livscykel.
Uniper är en global energikoncern och ett globalt varumärke. Vår verksamhet grundar sig på E.ONs tidigare storskaliga elproduktion. Därmed vilar Uniper på stolta anor och gedigen energiexpertis. I Sverige är vi en stor elproducent för svensk basindustri, med produktionsanläggningar runt om i landet för klimateffektiv vattenkraft och kärnkraft samt reservkraft och värmekraft. Hos oss arbetar människor som har ett gemensamt mål: en tillförlitlig och koldioxidsnål elförsörjning för jobb och välfärd. Unipers helägda kraftbolag i Sverige är Sydkraft Nuclear Power AB, Sydkraft Hydro Power AB, Sydkraft Thermal Power AB samt Barsebäck Kraft AB. Inom OKG AB är vi dessutom majoritetsägare. Kontoret för svenska moderbolaget Sydkraft AB finns i Malmö.
 

Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Vi anser att olikheter skapar möjligheter. 

Passion for Energy

Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige – varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid – och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: ’”Passion for energy”. Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?

HR Business Partner - OKG AB söker nu dig!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en HR Business Partner till vårt HR- team i Oskarshamn. HR-teamet vid OKG arbetar verksamhetsnära, proaktivt, med hög kvalitet och effektivitet. HR stöttar chefer och anställda med rådgivning, coachning och utveckling av affärsrelaterade områden, processer och verktyg för att bolaget ska nå sina mål. Teamet består lokalt av Vice President HR och tre HR Business Partners, där alla arbetar på bolags- eller koncernnivå i ett nära samarbete.

Du kommer att verka i en miljö vilken präglas av energi, stort engagemang, ambition, personligt ledarskap och affärsmässighet. Vi arbetar aktivt för att ha en gemensam, stark kultur och kunna leverera med hög kvalitet.

Din roll innefattar varierande arbetsuppgifter med en blandning av intern konsultation till chefer och processansvar. Till stor del kommer du att utföra dina arbetsuppgifter självständigt men i nära samarbete med övriga personer i HR-teamet på OKG och i Sverige. Du kommer att arbeta med hela den svenska verksamheten men med speciellt fokus på OKG i Oskarshamn. Vidare kommer du att arbeta med bl a Performance Management, arbetsrätt, introduktion, omställning av företaget och intern rörlighet. I rollen ingår även att tillsammans med övriga i teamet driva strategiska HR-projekt inom t ex Talent Management.
 

The Uniper Way – så arbetar vi

Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det ”The Uniper Way”.

Din profil

Du har ett konsultativt arbetssätt och förmåga att arbeta målinriktat med egna projekt. Du är serviceorienterad med hög affärsförståelse och integritet. Som person har du ett högt eget driv, är lyhörd och prestigelös. För att lyckas i rollen krävs kraft och energi att arbeta med arbetsuppgifter som både är strategiska, taktiska och operativa. Vidare är du analytisk och initiativrik samt har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. 

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR. Du har hunnit införskaffa dig flera års erfarenhet från brett HR-arbete, med svensk och kanske internationellt erfarenhet. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Då OKG är ett skyddsobjekt genomförs säkerhetsprövning samt hälso- och drogkontroll på nyanställda.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! 

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV. 

Vi tar emot din ansökan via databasen. 

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se 

Fackliga representanter:
Unionen, Tonny Granberg +46 706 650991
Sveriges Ingenjörer, Magnus Nicklasson +46 76 1154687
Ledarna, Tommy Appelqvist +46 702 776375

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard