Lediga jobb

IT-tekniker/IT-konsult
Publicerad: 2018-07-12 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeData/IT/ Telekom
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-08-05
Företagspresentation

Till en av våra kunder i Kalmar söker vi nu en IT-tekniker / IT-konsult. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult får du en anställning hos Unik Resurs AB.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vår kund söker nu en It-konsult där du själv äger de ärenden du tar emot och arbetar för att leverera den bästa lösningen.

 

Din profil:

  • Utbildning inom IT-administration, nätverksteknik eller likvärdig utbildning, alternativt har du en gedigen dokumenterad erfarenhet inom området
  • Kunskap inom Wi-Fi, både hur det fungerar men också installation/uppsättning
  • B-körkort
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • Några års erfarenhet inom It-området

 

Du kommer främst att jobba med PC och Mac datorer. Som It-konsult kommer du att ingå i ett team med både It-konsulter och säljare. I din roll ingår även att du ska vägleda kunder gällande IT-frågor i syfte att hitta den bästa IT-lösningen för deras verksamhet. Du är ansvarstagande och ser en helhet i det du gör och hjälper till för att organisationen ska uppnå sina mål. Du agerar effektivt när förutsättningar förändras och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt.

Du kommer till exempel att:

  • Installera skrivare och antivirus skydd
  • Arbeta med felsökningar av nätverksdriften
  • Övervakning av backupp system och servrar.

 

Du är social, positiv, engagerad och ser det som en utvecklande utmaning för att stödja oss och våra kunder. Vi tror att du är en engagerad lyssnare, proaktiv kommunikatör och ser möjligheter i stället för problem.

Din profil
Ansök redan idag!

Ansökan

Lockas du av att jobba med utmaningarna som IT-tekniker / IT-konsult, tveka inte att ansöka redan idag! Vi jobbar med ett löpande urval under ansökningstiden.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

 

Vi tar endast emot din ansökan via databasen. Ansvarig rekryterare är Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller på daniel.stalback@unikresurs.se

 

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard