Lediga jobb

Teknisk del-projektledare
Publicerad: 2018-10-04 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeTeknik
OrtFinspång
Platser2
Sista ansökningsdatum2018-10-21
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en teknisk delprojektledare. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuts i rätt riktning i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som teknisk delprojektledare kommer du tillsammans med bland annat en huvudprojektledare att ingå i ett leveransprojektteam som arbetar i en internationell kommersiell projektmiljö. I frågor som rör produkterna kommer du att vara projektets ansikte utåt i kontakten med våra kunder, både externa och interna, samt mot våra leverantörer. Arbetet omfattar även ledning och koordinering av teknikfrågor rörande funktion, konstruktion och installation när det gäller produktens hjälpsystem, dess kringutrustning och eventuell process i orderprojekten. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för ekonomin inom ditt ansvarsområde samt att leda och koordinera arbetet med anpassning av projektspecifika systemlösningar.

Din profil

Vi söker en erfaren ingenjör med inriktning mot mekanisk konstruktion, underhåll/service eller el- och styrkonstruktion. Vi tror att du har högskoleutbildning inom ett område som vi bedömer som relevant för tjänsten, men du kan även ha skaffat dig erfarenhet på annat vis.

Du kan även vara rätt person för oss om du har erfarenhet från driftsättning av större anläggningar samt att du då är intresserad av att utvecklas som teknisk projektledare. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta i leveransprojekt i en internationell miljö. För att kunna lösa uppgiften krävs det även att du har vana att läsa och tolka komplexa kontrakt. 

Detta är i dagsläget ett uppdrag till 31/3-19, men med goda möjligheter till förlängning.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard