Lediga jobb

Innesäljare Norrköping
Publicerad: 2018-10-11 
ArbetsgivareQstar Försäljning AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-04

Är du en person som dras till utmaningar inom försäljning, med ett högt driv och som gillar att prata med människor? Vill du jobba i en roll med fokus på en unik produkt på bränslemarknaden? Då är du den vi söker när vi nu söker en riktigt driven innesäljare till Qstar Försäljning AB och Swea Energi AB i Norrköping.

Vad erbjuder Qstar Försäljning dig?

Qstar Försäljning AB är ett norrköpingsbaserat drivmedelsbolag på den svenska marknaden. Stationsnätet består idag av närmare 400 stationer under varumärkena Qstar, Bilisten och Pump, där merparten är Qstar automatstationer. Stationerna ligger främst på mindre orter och landsbygd men även längs större riksvägar. Qstars systerbolag Swea Energi AB är Sveriges största oljeföretag mot kunder med egen tank. De är lokaliserade med säljkontor på ett tiotal platser i Sverige och säljer drivmedel, bränsle och eldningsolja. Qstar och Swea är idag på väg att bli en gemensam organisation med gemensamt huvudkontor. Båda bolagen har tillsammans 120 anställda varav ett 70-tal är stationerade på huvudkontoret i Norrköping.

Qstar Försäljning och Swea Energi värnar om kunden och arbetar därför efter visionen ”Kundvänlighet”. Detta ska genomsyra alla medarbetares arbete, oavsett var man befinner sig inom bolagen. Du som medarbetare inom Qstar Försäljning och Swea Energi får möjligheten att arbeta i en ny funktion där du får chansen att utvecklas tillsammans med och i organisationen. Du erbjuds en trygghet hos Qstar Försäljning och Swea Energi då det finns möjlighet till en tillsvidareanställning med fast lön, samt en bonusdel kopplat till dina resultat.

Vad innebär rollen?

I rollen som innesäljare ansvarar du för att introducera bolagets nya spännande produkt TruXtop genom att kontakta befintliga, nya och tidigare kunder. TruXtop är ”Sveriges tyngsta tankkort”, som syftar till att göra vardagen lite enklare för organisationer som driver åkeri, speditionsföretag, bussbolag eller entreprenadverksamhet. Du kan erbjuda kunden en trygghet och en vetskap om att de alltid kan fylla på diesel med bra villkor oavsett vart de befinner sig i Sverige. Du bidrar till att det nya produktutbudet blir en riktig framgång, där dina resultat premieras högt samt kan generera till utvecklingsmöjligheter inom företaget. Ditt främsta arbetsverktyg är telefonen och du arbetar i CRM systemet för att följa dina kundrelationer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att ta dig an utmaningar, har ett mycket starkt resultatfokus och brinner för att uppnå mål. Du är offensiv och initierar och driver kundkontakter men är samtidigt duktig på att lyssna in motpartens behov. Du är mycket uthållig och energisk ger inte upp i första taget, utan arbetar hårdare om du möter på motstånd. Du är inte den personen som sitter still i båten om du inte får en uppgift, utan du vågar agera för att få affärer i rörelse.

Utöver det vill vi att du har god svenska i tal och skrift samt datorvana.

Vi ser det som meriterande, men inte ett krav, om du har en gymnasieutbildning inom handel, administration eller ekonomi. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom telefonförsäljning eller annan försäljning som kräver kundkontakt. Erfarenhet inom CRM system och kunskap i Officepaketet ses även som meriterande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då vi har ett löpande urval!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare eller researcher.

Ansvarig rekryterare är Jonas Henrikson och nås på jonas.henrikson@unikresurs.se. Researcher är Lovisa Holgersson och nås på lovisa.holgersson@unikresurs.seeller 070–7740131.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard