Lediga jobb

Säljkoordinator
Publicerad: 2018-10-11 
ArbetsgivareQstar Försäljning AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-04

Nu söker vi en serviceinriktad och strukturerad säljkoordinator till en nystartad funktion inom Qstar Försäljning AB och Swea Energi AB i Norrköping. Är du den vi söker?  

Vad erbjuder Qstar Försäljning och Swea Energi dig?

Qstar Försäljning AB är ett norrköpingsbaserat drivmedelsbolag på den svenska marknaden. Stationsnätet består idag av närmare 400 stationer under varumärkena Qstar Bilisten och Pump, där merparten är Qstar automatstationer. Stationerna ligger främst på mindre orter och landsbygd men även längs större riksvägar. Qstars systerbolag Swea Energi AB är Sveriges största oljeföretag mot kunder med egen tank. De är lokaliserade med säljkontor på ett tiotal platser i Sverige och säljer drivmedel, bränsle och eldningsolja. Qstar och Swea är idag en gemensam organisation med gemensamt huvudkontor. Båda bolagen har tillsammans 120 anställda varav ett 70-tal är stationerade på huvudkontoret i Norrköping.

Qstar Försäljning och Swea Energi värnar om kunden och arbetar därför efter visionen ”Kundvänlighet”. Detta ska genomsyra alla medarbetares arbete, oavsett var man befinner sig inom bolagen. Du som medarbetare inom Qstar Försäljning och Swea Energi får möjligheten att arbeta i en ny funktion där du får chansen att utvecklas tillsammans med organisationen.


Vad innebär rollen?

I rollen som säljkoordinator är du spindeln i nätet och kommer ha hand om förfrågningar och inputs kring bolagets nya produkt TruXtop, ett tankkort som syftar till att göra vardagen lite enklare för organisationer som driver åkeri, speditionsföretag, bussbolag eller entreprenadverksamhet. En del i ditt arbete är att bygga upp en kunskapsbank kring den nya produkten, där du frekvent har mycket kontakt internt gentemot samtliga avdelningar. Du har även det administrativa ansvaret för kortaffären inom B2B där du till exempel registrerar nya kunder eller distribuerar nya kort. Ytterligare arbetsuppgifter i rollen är framtagande samt uppföljande av försäljningsstatistik. Då denna funktion är ny har du möjlighet sätta din prägel på rollen.

Vem söker vi?

Du är resultatorienterad och strukturerar ditt arbete så du kan bibehålla ett fokus på högt uppsatta mål. Genom att identifiera lösningar på nya problem som uppstår, säkerställer du en hög kundnöjdhet. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer med olika personer i organisationen. När det uppstår oförutsedda situationer, förhåller du dig fortsatt positiv och engagerad. Du har en hög servicekänsla, och bemöter dina interna kontakter snabbt och självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men för att lyckas i rollen vill vi att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet av arbetsuppgifter inom service eller support
  • God vana av att använda datorn som arbetsverktyg
  • God svenska i tal och skrift

Vi anser det meriterande om du har en gymnasial utbildning inom administration, handel eller kontor. Har du erfarenhet av att arbeta som ett administrativt säljstöd är det meriterande. Det anses även meriterande om du har goda kunskaper inom Officepaketet.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då vi har ett löpande urval!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare eller researcher.

Ansvarig rekryterare är Jonas Henrikson och nås på jonas.henrikson@unikresurs.se. Researcher är Lovisa Holgersson och nås på lovisa.holgersson@unikresurs.se eller 070–7740131.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard