Lediga jobb

Affärsområdeschef
Publicerad: 2018-09-12 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-09-30
Företagspresentation

Nordic Vehicle Conversion AB, som är marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet består av de unika och välkända varumärkena Euro-Lans och Karosseriverken. I företagsgruppen ingår även U-Lift AB i Backaryd samt YdreSkåp AB med verksamhet i Ydre. Företagsgruppen anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt kunders önskemål och behov. Dessutom tillverkas personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för last- och persontransportfordon.

Inom affärsområdet Euro-Lans finner man en av Sveriges största ambulanstillverkare och här bygger vi Ambulanser, Polisbilar, Räddningsfordon, Akutbilar, Ledningsfordon, Sjuktransporter, Säkerhetsfordon, samt övriga specialfordon.. Man är marknadsledande inom värdetransporter, större polisfordon, kontorsbilar, helsäkrade och lättsäkrade fordon och säkra persontransporter (kriminalvård).

Affärsområdet ingår i Nordens största företagsgrupp inom påbyggnationer på fordon under 3,5 ton och är del av Nordic Vehicle Conversion AB med AAA rating.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Affärsområdet Euro-Lans är inne i ett strategiskt utvecklingsarbete där flera nya produkter kommer att lanseras som kommer att innebära en fördubblad omsättning under 2019 vilket i sin tur innebär att ta ett nytt marknadssteg utanför Sverige.

I rollen som Affärsområdeschef har du budget- och resultatansvar, du jobbar fram affärsplan för området och ansvarar för hela kedjan från produktutveckling till produktion och försäljning.

Arbetsuppgifterna består av samverkan med personalen inom affärsområdet för att säkerställa och kvalitetssäkra affärsmässighet, försäljning, produktkoncept, ekonomi, materialförsörjning, producerbarhet, effektivisering och resurssäkring med personal och kompetens. Du erbjuds bra support från logistik och inköp, ekonomi, HR, kommunikation, kvalitet och miljö och fd affärsområdeschef som kan stötta då han finns kvar i bolaget i en annan tjänst.

I rollen som Affärsområdeschef är du underställd och rapporterande till VD i Nordic Vehicle Conversion AB, du är medlem i koncernledningsgruppen med VD från Ydre Skåp, VD från U-lift, koncern VD och ekonomichef. Din placering är i Backaryd norr om Ronneby.

 

Din profil

Vi söker dig som har en dokumenterad teknikutbildning, minst på gymnasienivå. Du besitter kompetens och erfarenhet av affärsmässig verksamhetsledning med försäljning, konstruktion, beredning och produktion. Vi ser det som angeläget med god förståelse för produktion med komplexitet, affärsmässighet och försäljning.

Tjänsten kräver mycket god datorvana samt erfarenhet av att jobba i affärssystem, förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska, likaså krävs B-kortkort då resande i tjänsten förekommer.

Vi kommer särskilt att väga in dina personliga egenskaper runt Problemlösning, Affärsmässighet, Resultatorientering, Planering, Initiativtagande och Kommunikation.

Ansök redan idag!

 

Vill du jobba med intressanta produkter och hög tekniknivå och lockas du av att arbeta med dessa utmaningar som Affärsområdeschef Euro-Lans så är du välkommen med din ansökan. 

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen. Ansvarig rekryterare är Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Mer information om Euro-Lans finner du via www.eurolans.se

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard