Lediga jobb

Försäljningschef
Publicerad: 2018-09-12 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-09-30
Företagspresentation

Nordic Vehicle Conversion AB, som är marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet består av de unika och välkända varumärkena Euro-Lans och Karosseriverken. I företagsgruppen ingår även U-Lift AB i Backaryd samt YdreSkåp AB med verksamhet i Ydre. Företagsgruppen anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt kunders önskemål och behov. Dessutom tillverkas personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för last- och persontransportfordon.

Inom affärsområdet Karosseriverken är man välkänd för sina gedigna påbyggnationer av fordon för yrkesmässig persontrafik och erbjuder flera trafiksäkra, miljövänliga, ekonomiska samt kostnadseffektiva lösningar på flera olika fordonsplattformar. Marknadsandelen på ca 30% gör att Karosseriverken är näst största aktören inom marknadssegmentet. Affärsområdet jobbar i nära samarbete med flera kända leverantörer som VW, Mercedes, Ford, Nissan, Renault och Opel.

Affärsområdet ingår i Nordens största företagsgrupp inom påbyggnationer på fordon under 3,5 ton och är del av Nordic Vehicle Conversion AB med AAA rating.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Affärsområdet Karosseriverken är inne i ett strategiskt utvecklingsarbete där man står inför nya utmaningar på säljsidan under kommande två år då det kommer att ske generationsväxlingar vilket gör att du som Försäljningschef ges möjlighet att forma det nya säljteamet.

I rollen som Försäljningschef är du delaktig i strategier och affärsplan för området och ansvarar tillsammans med säljteamet för att göra ett större avtryck på marknaden. Du kommer att få bra support av logistik och inköp, ekonomi, HR, kommunikation, kvalitet och miljö samt VD som drivit verksamheten i flera omgångar.

I rollen som Försäljningschef är du underställd och rapporterande till VD i Nordic Vehicle Conversion AB. Din placering är i Backaryd norr om Ronneby.

På sikt ser vi gärna att du har potentialen att ta rollen som Affärsområdeschef i ett nästa steg. I arbetsuppgifterna som affärsområdeschef ingår budgetansvar och samverkan med personalen inom affärsområdet för att säkerställa och kvalitetssäkra affärsmässighet, försäljning, produktkoncept, ekonomi, materialförsörjning, producerbarhet, effektivisering och resurssäkring med personal och kompetens.

Din profil

Vi söker dig som har en dokumenterad teknikutbildning, minst på gymnasienivå. Du besitter kompetens och erfarenhet av affärsmässig verksamhetsledning med försäljning, gärna inom transport- och eller persontrafiksektorn.

Tjänsten kräver mycket god datorvana samt erfarenhet av att jobba i affärssystem, förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska, likaså krävs B-körkort då resande i tjänsten förekommer. D eller D1 körkort är meriterande men inget krav.

Vi kommer särskilt att väga in dina personliga egenskaper runt Problemlösning, Affärsmässighet, Resultatorientering, Planering, Initiativtagande och Kommunikation.

Ansök redan idag!

 

Vill du jobba med intressanta produkter och lockas du av att arbeta med dessa utmaningar som Försäljningschef Karosseriverken, så är du välkommen med din ansökan.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen. Ansvarig rekryterare är Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Mer information om Karosseriverken finner du via www.karosseriverken.se

 

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard