Lediga jobb

Förvaltningschef till Byggnadskontoret
Publicerad: 2018-10-10 
ArbetsgivareMjölby Kommun
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtMjölby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-04
Företagspresentation

Mjölby kommuns tillväxt gör att byggnadskontoret står inför spännande utmaningar. Byggandet leder till att nya stadsdelar ska planeras och byggas. Kontoret har en nyckelroll för att förverkliga detta. Enligt Insikts-mätningen är vi tionde bästa byggnadskontoret i Sverige.

Byggnadskontoret lyder under byggnads- och räddningsnämnden. Kontoret arbetar med plan- och byggväsendet enligt plan- och bygglagen. Arbetet omfattar översikts- och detaljplanering, bygglov, bygginspektion, mätningsverksamhet, kartframställning och geografiska informationssystem (GIS). På förvaltningen arbetar 17 personer.

Vill du leda ett av Sveriges bästa byggnadskontor?

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Förvaltningschefens uppdrag är att leda byggnadskontorets arbete i hela samhällsbyggnadsprocessen. Du har fullt budget-, ekonomi och personalansvar. I den dagliga verksamheten driver enheterna själva arbetet, du för väntas vara en närvarande chef som skapar förutsättningar för god sammanhållning och utveckling.

Du har ett nära samarbete med byggnads- och räddningsnämnden och bidrar till kommunens utveckling i samverkan med övriga förvaltningarna, du ingår i kommunens ledningsgrupp. Du är en viktig kontaktperson för alla som vill bygga i vår kommun.

Din profil

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning för tjänsten. Erfarenhet av att ha arbetat som chef med personal- och kompetensförsörjningsfrågor är ett krav. Du behöver komma från branschen, ha erfarenhet och förståelse för arbete med samhällsbyggnadsfrågor och myndighetsutövning. Erfarenhet från arbete inom offentlig verksamhet är meriterande. Du har den ekonomiska kunskapen som krävs för budget och ekonomiuppföljning.

Som person är du en relationsbyggare som hanterar sociala situationer och relationer till andra personer på ett förtroendeingivande sätt. Du har kunden i fokus och är en god lyssnare och tydlig kommunikatör. Du vill nå resultat och sätter tydliga mål för förvaltningen, dina medarbetare och dig själv. Du hanterar komplexa problem och situationer effektivt.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en kommun som växer där du har möjlighet att vara med och påverka. Vi har ett väl fungerande chefsintroduktionsprogram som bidrar till att du lär känna vår organisation. Mjölby kommun strävar efter ett hållbart arbetsliv karaktäriserat av delaktighet, kompetensutveckling och arbetsglädje.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Kontaktpersoner Mjölby kommun är:

Kommundirektör Dag Segrell
Tfn: 0142-85135

Petra Malm, Vision,

Tfn 0142-85027

 

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard