Lediga jobb

Transportplanerare
Publicerad: 2018-09-17 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-24
Företagspresentation

Är du målmedveten, driven och strukturerad? Just nu söker vi en driven transportplanerare till vår kund, som är en stor transportlogistisk verksamhet med placering i Norrköping. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer ansvara för att optimera transporter av företagets varor till olika stationeringsställen runt om i landet. Genom att förstå verksamheten och dess varor kan du identifiera den effektivaste transporteringen av företagets varor. I din roll som transportplanerare har du dagligen många kontakter med externa kunder där ett viktigt arbetsredskap blir olika system, som du använder för att optimera och effektivisera logistiken för varutransporterna.

Vem söker vi?

Du har en hög målmedvetenhet där du sätter upp höga mål och delmål och arbetar kontinuerligt för att nå dessa. Genom din problemlösningsförmåga kan du snabbt förstå och agera på komplexa problem. Du är serviceinriktad och strävar efter en hög kundnöjdhet och genom en hög kommunikativ förmåga kan du anpassa informationen efter mottagaren. Du har ett öppet och förtroendeingivande sätt där du har lätt för att skapa och bibehålla kontakter.

Vi ser gärna att du har;

  • Eftergymnasial utbildning inom Transportlogistik eller liknande
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

I dagsläget är uppdraget en hyrrekrytering, gärna med en inledande period om 6-12 månader men därefter anställning hos kund.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Lovisa Holgersson och nås på 070-774 01 31 eller på lovisa.holgersson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard