Lediga jobb

Utvecklare inom mekanik
Publicerad: 2018-10-04 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-21
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en utvecklare inom mekanik. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuts i rätt riktning i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetsuppgifterna består bland annat av designstöd för service, arbete med felrapporter samt utveckling av ritningar. Vi söker dig med relevant utbildning och flera års erfarenhet inom området. Du behöver ha hög kompetens inom 3D-modellering, ritningar och SAP R3. Du behöver även ha hög kunskap i Office-verktyget. För att lyckas i rollen behöver du ha en bra kommunikationsförmåga, flytande kunskap i engelska, svenska ses som meriterande. Har du tidigare erfarenhet av gasturbiner eller andra liknande produkter är det en fördel.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard