Lediga jobb

Produktionsledare till Freudenberg Home & Cleaning Solutions
Publicerad: 2018-09-28 
ArbetsgivareFreudenberg Home and Cleaning Solutions AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-21
Företagspresentation

1848 grundade läderfabrikören Carl Johann Freudenberg ett familjeföretag som nu omfattar mer än 400 företag i mer än 60 länder, med över 48 000 anställda. I Freudenbergkoncernen ingår Freudenberg Home & Cleaning Solutions AB i Norrköping, en processindustri som tillverkar svampdukar under varumärkena Wettex och Vileda. Wettexduken uppfanns 1949 av civilingenjören Curt Lindqvist och har sedan dess producerats på FHCS produktionsanläggning i Norrköping.

Är du en tekniskt intresserad ledare som sätter medarbetaren i fokus? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en Produktionsledare till avdelningen för konvertering av svampduk på produktionsenheten i Norrköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Dina övergripande uppgifter blir att säkerställa att produktionen uppnår de fastställda målen för kvalitet och kvantitet med hänsyn taget till arbetsmiljö, miljö och säkerhet på arbetsplatsen. Du kommer att vara ansvarig för personalen bestående av tre skift och verksamheten i konverteringen. I arbetsuppgifterna ingår att driva förbättringsprojekt enligt LEAN och att driva igenom förbättringar i både arbetssätt och produktionsprocesser.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a följande:

  • Bemanning av skiften på konverteringen
  • Kompetensutveckling av personalen
  • Produktionsrapportering
  • Hålla månadsvisa avdelningsmöten
  • Utföra skyddsronder och riskanalyser på processerna i konverteringen
  • Driva förbättringar med LEAN-metodik
Din profil

Vi söker en tekniskt intresserad ledare som sätter sina medarbetare i fokus och som kan få personalen att bli ett engagerat och presterande team. Du har förmågan att entusiasmera och leda grupper mot ett gemensamt mål. Du ger kontinuerligt feedback och kommunicerar med tydlighet. Du har ett sinne för produktionsflöden och förmåga att se förluster och förbättringsmöjligheter. I rollen krävs även att man har administrativ vana och goda kunskaper i Office-paketet.

Du rapporterar till produktionschefen och din arbetstid är förlagd till dagtid. Du har minst 3-årigt tekniskt gymnasium eller likvärdigt samt minst fem års erfarenhet inom en ledarroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förbättringsprojekt enligt LEAN-metodik. Då vårt koncernspråk är engelska krävs att du kan kommunicera utan problem på engelska och svenska i både tal och skrift.

För att trivas i rollen bör du vara drivande, strukturerad och tycka om att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du idérik, tycker om att jobba med förbättringsprocesser och har god problemlösningsförmåga. Du har högt säkerhetstänk och värnar om dina medarbetare.

Vi erbjuder ett självständigt och varierande arbete i en internationell miljö med möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanade arbetsuppgifter och projekt men samtidigt även vara en del i innovativa och mångkulturella team som delar din inställning och entusiasm för ständiga förbättringar. Genom att arbeta hos Freudenberg Home and Cleaning Solutions kommer du även att vara delaktig i vår ambition - att producera och leverera högkvalitativa och miljöanpassade svampduksprodukter som tillfredsställer våra kunders behov.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard