Lediga jobb

Underhållsingenjör med intresse för effektivisering
Publicerad: 2018-09-20 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-21
Företagspresentation

Är du en person som är intresserad av problemlösning inom produktionstekniskt arbete? Drivs du av att hitta ständiga förbättringar och effektivisera processer, rutiner och arbetssätt? Då är det här ett uppdrag för dig! Vi söker nu dig som vill arbeta som Underhållsingenjör inom en expansiv verksamhet inom aluminiumbearbetning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Underhållsingenjör arbetar du med det övergripande maskinunderhållet. Du ingår i ett team som både har ett operativt samt strategiskt ansvar för att utveckla teknik, metoder och kompetens i nya och befintliga produktionsprocesser. Du arbetar med att genomföra underhållstekniska aktiviteter vid nyanskaffning samt ombyggnation av produktionsutrustning. Du har ett problemlösande intresse och vill alltid arbeta med att hitta ständiga förbättringar och effektiviseringar inom produktionen. Du har ett nära samarbete med olika funktioner inom verksamheten. Du arbetar med att förutse eventuella problem som kan uppstå och du arbetar med förebyggande underhåll.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå (från högskola eller yrkeshögskola). Vidare är det ett krav att du talar och skriver bra engelska. Du har tidigare liknande erfarenhet av underhållsarbete av produktionsutrustning.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard