Lediga jobb

Ekonomichef till Västervik Miljö & Energi
Publicerad: 2018-10-05 
ArbetsgivareVästervik Miljö & Energi AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtVästervik
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-24
Företagspresentation

Västervik Miljö & Energi AB (VMEAB) är ett helägt kommunalt bolag verksamt inom energi, infrastruktur och kommunalteknisk verksamhet. Bolaget har sex affärsområden (elnät, stadsnät, fjärrvärme, avfall & återvinning, vatten samt entreprenad)

Bolaget bedriver dessutom elhandelsverksamhet och biogasproduktion. Till stöd för samtliga affärsområden och verksamheter finns en gemensam marknads- och kundserviceenhet, samt en stabsenhet. Totalt har bolaget drygt 160 anställda medarbetare med hög kompetens inom sina respektive verksamhetsområden.

Företagets ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet) ISO 14001 (miljö) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö).

Företagets vision är att vara ett hållbart företag ekonomiskt, socialt och miljömässigt och vår affärsidé går ut på att förenkla vardagen för våra kunder.

Vill du arbeta i ett framstående bolag som jobbar med samhällsviktiga frågor och vara med på en spännande tillväxtresa, där du kommer att ha en central funktion?

Västervik Miljö & Energi AB söker nu en driven och initiativtagande ekonomichef som vill vara med och utveckla organisationen och arbeta för en hållbar tillväxt i Västerviks kommun.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för bolagets ekonomiprocesser. Du deltar aktivt i det dagliga ekonomiarbetet och i utvecklingsfrågor tillsammans med fyra medarbetare.

I tjänsten ingår även ansvar för bolagets övriga administrativa funktioner, där du är engagerad i arbetet med ständiga förbättringar av verksamheten.

Du förväntas initiera, analysera och implementera beslut för förbättringar och utveckling på såväl kort som lång sikt. Planering och uppföljning är en naturlig del i arbetet och därför är det viktigt att du har ett genuint intresse av att leda och inspirera såväl teamet som den enskilde medarbetaren.

Du kommer att ha en varierande roll på en arbetsplats med ett öppet klimat. Du jobbar nära verksamheten och har direkt budget- och personalansvar för 16 personer. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil

Du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet från arbete som ekonom/controller. Att du har erfarenhet som chef med personansvar är ett krav.

Vid en intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som kommunikation, resultatorientering, planering, kundfokus och initiativtagande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard