Lediga jobb

Senior inköpare sökes omgående
Publicerad: 2018-10-03 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtÖverum
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-21
Företagspresentation

Vi söker nu en senior inköpare med start omgående till vår kund mellan Åtvidaberg och Västervik som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom lantbruket. Fabriken hanterar hela processen från utveckling till produktion och leverans.

Din profil

I rollen som senior inköpare kommer du vara företagets expert gällande inköpsfrågor och upphandlingar. Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, men en högre utbildning är meriterande. Du ska ha minst några års tidigare erfarenhet och kunskap inom inköpsområdet.

Som person är du självgående, driven och har en stark vilja. Du är en ”doer” som tar tag i saker och får saker i hamn. Du bör vara bra på att kommunicera och tycka om att samarbeta med andra. För att lyckas i rollen behöver du ha bra kunskap i Excel och meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet IFS. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av industrin.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Detta är till en början ett uppdrag på 6 månader, men med goda möjligheter till förlängning/anställning.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard