Lediga jobb

Kundservicemedarbetare till marknadsavdelningen
Publicerad: 2018-10-10 
ArbetsgivareAB Karlskronahem
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtKarlskrona
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-21
Företagspresentation

AB Karlskronahem är ett allmännyttigt fastighetsbolag och ingår i Karlskrona kommuns koncern som ett helägt dotterbolag till AB Karlskrona Moderbolag. Fastighetsbeståndet består av ca 3700 lägenheter, flera äldre- och studentboenden och kommersiella lokaler med en total uthyrningsbar yta om 345 000 kvm. Karlskronahem ska vara ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart företag. Bolaget som består av 35 medarbetare, är ett viktigt verktyg för Karlskrona kommun i arbetet med visionen om att växa. Läs mer på www.karlskronahem.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Karlskronahem har ett utmanande uppdrag att bygga 400 nya lägenheter under de närmsta åren. Parallellt arbetar vi med det viktiga arbetet att underhålla våra befintliga fastigheter. I det utvecklingsskede vi befinner oss i är våra kundservicemedarbetare allt mer viktiga i sin roll som ambassadörer för Karlskronahem.

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med uthyrning, felanmälan samt övriga arbetsuppgifter i vår kundservice och på marknadsavdelningen. Viktiga delar i ditt arbete är att skapa, vårda och utveckla bra relationer med våra kunder, hantera deras synpunkter in i vår organisation relaterat till lagstiftning och policys.

Marknadsavdelningen befinner sig i en organisationsutveckling mot ökat kundfokus vilket gör att flexibilitet och delaktighet i att driva nya arbetsuppgifter i ett brett perspektiv är en självklarhet. Vardagen kan vara kantad av olika arbetsuppgifter av skiftande karaktär från dag till dag med kärna utifrån ovan beskrivet. Arbetet innebär dagliga möten över telefon, i vår bobutik och hemma hos hyresgästen.

Du ingår i marknadsavdelningen tillsammans med marknadschef, som är din närmaste chef, och övriga kundservicemedarbetare.

Din profil

Vi söker sig som har gymnasial utbildning inom exempelvis samhällsvetare, naturvetare eller motsvarande. Att du besitter god datorvana inom office-paketet är ett krav. B-körkort är ett krav. Det är meriterande med utbildning eller erfarenhet inom juridik eller som socionom.

Du behöver ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga med erfarenhet av viktiga samtal/möten. Vi ser gärna att du som person är beslutsam samt har erfarenhet inom försäljning/kundservice eller med branschliknande arbetsuppgifter som teknik, uthyrning eller projekt i fastighetsbranschen. Arbete med människor och en känsla för ordning och reda är självklart för dig. Du besitter även en god förmåga att organisera och planera arbetet på ett strukturerat sätt.

Karlskronahem är ett företag i utveckling. Här har vi korta beslutsvägar och det finns möjlighet att påverka såväl ditt eget uppdrag som samhällets utveckling. Vi har en bra gemenskap och arbetar tillsammans för att finnas till hands och ge våra hyresgäster bästa möjliga boendeupplevelse.

Välkommen till oss på Karlskronahem!

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare som är Ola Johansson och som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard