Lediga jobb

Verksamhetsnära HR-konsult med entreprenörsanda till Uniks HR-funktion
Publicerad: 2018-10-08 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtÖstergötland
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-31

Vill du ta till vara på din personliga potential och vara en del av Unik Resurs HR-funktion och tillsammans med oss göra skillnad på riktigt när vi verksamhetsutvecklar hos våra kunder? Då är det kanske dig vi söker!

Vad erbjuder Unik Resurs dig?

Unik har sedan starten 2005 levererat HR stöd i olika former. I början främst som rekrytering, hyrrekrytering och bemanning. Så småningom även med search, headhunt, interimkonsulter, ledar- och grupputveckling samt outplacement och vårt unika karriärprogram™. Idag är vi en verksamhetsutvecklingspartner lika mycket som en kompetensförsörjningspartner till våra kunder. Vi är starkt lokalt förankrade på flera orter och har vuxit kontrollerat till dagens 130 medarbetare. Hela tiden med en stark värdegrund och vision sedan starten 2005.

För några år sedan fick vi frågan om vi inte kunde ta över en av våra kunders HR-funktion i sin helhet och ”bli deras HR-avdelning”. Det var tydligt att man uppskattade vårt affärsfokus ur ett HR-perspektiv - Hur vi gjorde skillnad genom att hjälpa kunden och dess verksamhet att se HR frågorna med ett affärsperspektiv. Sedan gillade man tanken på att få in ett team av HR istället för att vara begränsade till en eller några få egna HR resurser.

Sagt och gjort - vi lanserade ”Unik HR-funktion” som idag erbjuder HR-stöd i allt från avgränsade uppdrag till hela HR-funktioner hos våra kunder. Allt efter behov och förutsättningar. Det riktigt roliga är att vi nu också kommit till en punkt där vi är en kärna av HR-konsulter som med stöd av våra andra kollegor och partners inom Unik kan erbjuda våra kunder en helhetslösning som gör skillnad. Som märks.

Vi ser nu en ökande efterfrågan och söker fler kollegor till vår grupp. Vi har nyligen fått tillskott i gruppen men dessa har snabbt blivit fullbelagda. Det är naturligtvis kul, men vi vill ju samtidigt inte tacka nej till kunder som vi vet att vi kan göra skillnad för, både högt och lågt.

Vad innebär rollen?

I rollen som HR konsult innebär varje dag en ny utmaning och ditt fokus kan växla mellan strategiskt hos en kund till operativt hos en annan och taktiskt hos en tredje. Detta tillsammans med att du kommer att arbeta med olika kollegor och kompetenser vid olika tillfällen och hos olika kunder gör att omväxlingen i arbetet kommer vara stor. Men även om omväxlingen är stor och förutsättningarna i uppdragen olika kommer din fasta punkt att vara kollegorna inom Unik. Vi hjälps åt och samarbetar. Vi engagerar oss och bryr oss, tar ansvar och vi har ett genuint fokus på Kundens bästa och våra kollegors behov av stöd.

Kort sagt – rollen innebär att jämte att ta ansvar för HR funktionen hos en kund och stötta leveransen av den hos en annan, vara med och fortsätta utveckla den HR-funktionen som sådan och det vi erbjuder våra kunder.

Vem söker vi?

Vi söker alltid drivna, resultatorienterade och verksamhetsnära HR kollegor. Men som vanligt försöker vi att komponera en bra gruppsammansättning. Att ta in rätt person vid rätt tid.

Vi tror därför att vi just nu söker dig som har examen från personalvetenskaplig eller motsvarande beteendevetenskaplig utbildning på universitetsnivå. Du har mellan tre och tio års erfarenhet av operativt/taktiskt HR, gärna inom industrin eller i ett tjänsteintensivt bolag. Har du dessutom arbetat med strategiskt HR är det naturligtvis intressant men rollen hos oss är pragmatisk och vi värderar hela kedjan från operativt till strategiskt.

Du som person är driven och förmedlar information genom en tydlig och rak kommunikation. Vid förändringar anpassar du dig och bibehåller din positivitet och ditt engagemang. Du har förmågan att se vikten av att bygga och vårda relationerna inom organisationen. Har du inte en tydlig uppgift sitter du inte still i båten, utan tar initiativ för att generera förbättringsåtgärder. Du identifierar och säkerställer lösningar kopplat till kundens behov, där du har förmågan att planera både kortsiktigt och långsiktigt för att bemöta dessa behov. 

Vi hoppas att just du vill träffa oss för en kopp kaffe och höra mer.

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Erik Björk som nås på erik.bjork@unikresurs.se eller på 0702-13 91 46.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard