Lediga jobb

Projektledare inom kunddokumentation
Publicerad: 2018-10-10 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeTeknik
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-28
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en projektledare inom kunddokumentation. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuts i rätt riktning i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I denna roll arbetar du bland annat med att:
- Ansvara för att kunddokumentationen levereras enligt de krav som finns i scope avseende tidplan, struktur, innehåll, media, format, språk och kostnad
- Ansvara för dokumentationsfrågor i projektteamet
- Ansvara för att informera och leda det interna projektteamet (document controller, technical writer and documentation support)
- Driva och leda process- och utvecklingsuppdrag inom avdelningen

Din profil

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av projektledning/delprojektledning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Document Management. Som person är du drivande och har lätt för att ta beslut. Du är kundorienterad och har en god kommunikativ förmåga. Du är en problemlösare med positivt mindset och du utmanas och drivs av komplexa projekt med högt tempo. Du behöver ha goda språkkunskaper i engelska för att lyckas i rollen. Det krävs även mycket goda datakunskaper, enklare programmering i Excel är meriterande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard