Lediga jobb

Projektuppdrag; Grunderna till ”strategi offentliga kunder”
Publicerad: 2018-10-11 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-10-24

Är du en nyfiken, resultatorienterad student som pluggar dina sista år på ekonomi- eller I-linjen och vill skaffa nyttig erfarenhet från arbetslivet? Då är du rätt person när vi just nu söker vi en projektledare för ett kortare uppdrag med fokus på att lägga grunden till en strategi för offentliga kunder hos en väletablerad aktör i regionen.

Vad erbjuds du?

Du får i detta konsultuppdrag en fantastisk möjlighet att praktisk tillämpa dina teoretiska kunskaper, få värdefull anknytning till arbetslivet och en exklusiv möjlighet att driva ett utmanande projekt som har det aktuella bolagets styrelses intresse. Vi söker dig som vill komma in med ett nytt perspektiv och vända på begrepp och se möjligheter. Du får granska och analysera marknaden utifrån några givna frågeställningar och bidra med ny input till den aktuella aktörens verksamhetsstrategi. Projektet har start omgående, och vi skulle tro att uppdraget är ungefär 80-120 timmar spritt över tid. 

Uppdragsfokus!

Ditt uppdrag består initialt av nedanstående delar;

  • Läs in dig på kundens verksamhet och intervjua nyckelpersoner.
  • Skaffa dig marknadskännedom kring den befintliga marknaden; Vem har avtal med vem, hur ser avtalen ut och när löper de ut?
  • Analysera potentialen utifrån din förståelse för din kunds verksamhet. En förståelse du skaffar dig genom samtal med ledande personer i verksamheten samt en omvärldsanalys och genom detta söka svar på; Vilka avtal borde vara av intresse för din kund och hur kan/bör de olika potentiella avtalskunderna bearbetas.
  • Undersöka och analysera hur andra aktörer på marknaden hanterar sina upphandlingar och därefter föreslå eventuell utveckling av kundens egen hantering.
  • Lämna förslag på och dina reflektioner kring en strategi avseende offentliga kunder och hanteringen av offentliga upphandlingar.
Vem är du?

Vi tror att du går de sista åren på Ekonomi- eller I-linjen och söker ett spännande uppdrag i vilket du kan praktisera dina kunskaper från din utbildning.

Vi har inga krav på tidigare arbetslivserfarenhet, men naturligtvis är det meriterande med erfarenhet av liknande uppdrag tidigare.

Uppdraget kräver en riktigt driven och resultatorienterad person. Att du har analysförmåga och vågar ta ställning utifrån din analys. Att du kan kommunicera din åsikt på ett tydligt och effektivt sätt.

Du är därtill nyfiken och kan snabbt ta till dig, förstå och agera på komplexa problem och du gillar nya utmaningar. Du har även ett genuint intresse av hur man kan utveckla en strategi utifrån affärsmässiga mål och perspektiv.

Hör av dig om du vill veta mer!

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då vi har ett löpande urval!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Lovisa Holgersson och nås på 070-774 01 31 eller på lovisa.holgersson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard