Lediga jobb

Fastighetsförvaltare
Publicerad: 2018-10-29 
ArbetsgivareKungsvåningen AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtStockholm
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-19
Företagspresentation

Kungsvåningen AB är ett expansivt bygg- och fastighetsbolag med en koncernmässig omsättning på drygt 200 miljoner kronor 2017 och ett trettiotal anställda. Vi bygger, äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i våra dotterbolag Kungsmontage Byggentreprenad AB och Kungsvåningen Förvaltning AB. Bolaget har högsta kreditvärdighet, Bisnode AAA och UC Gold. Bolaget startade sin verksamhet 1987 och har under sina 30 år i branschen gått från att vara ett renodlat byggföretag till att, under det senaste decenniet, ha byggt upp ett eget fastighetsbestånd för förvaltning. Våra fastigheter består av såväl bostäder som kommersiella och offentliga lokaler i Storstockholm och Mälardalen. Som byggentreprenör erbjuder vi heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora entreprenader till hyresgästanpassningar. Koncernens eget byggbolag jobbar lika mycket i den egna koncernens projekt som åt andra uppdragsgivare såsom större byggaktörer, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som fastighetsförvaltare har du det övergripande ansvaret för den tekniska och ekonomiska förvaltningen för samtliga av Kungsvåningen ABs fastigheter. Som fastighetsförvaltare kommer du se till att lokalerna i våra kommersiella fastigheter är uthyrda samt ansvara för kontraktsförhandling och avtalsskrivningar med nya hyresgäster. Vidare innefattar tjänsten en löpande kontakt med hyresgästerna i våra kommersiella fastigheter, se till att hyresgästerna är nöjda samt ansvara för den ekonomiska förvaltningen av fastigheterna. Du har även det yttersta ekonomiska ansvaret för våra hyresfastigheter där kontakt med hyresgäster samt uthyrning av lägenheter ombesörjs av vår fastighets-administratör. Som fastighetsförvaltare kommer du kontinuerligt ha en del kontakt med externa aktörer. I rollen ingår att planera underhåll på kort och lång sikt, upprätta/genomföra samt följa upp underhållsplaner för samtliga fastigheter utifrån fastigheternas tekniska behov. Som förvaltare arbetar du även med att utveckla nya rutiner där du driver specifika utvecklingsfrågor som t.ex. upphandling av nya system. I och med att Kungsvåningen AB växer stadigt och bygger nya fastigheter kommer ditt ansvar utökas med fler fastigheter. Rollen är ny vilket innebär att du har möjlighet att påverka dess innehåll. Du rapporterar till chef Fastighetsutveckling.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt någon form av yrkesutbildning inom fastighetsförvaltning. Du har arbetat som ekonomisk förvaltare i minst tre år och det är en merit om du tidigare arbetat med teknisk förvaltning. Tjänsten kräver goda kunskaper om fastighetsekonomi och B-körkort är ett skallkrav.

Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt samt lyssnar på ett effektivt sätt där du först försöker förstå och därefter förstås. Vidare agerar du utåtriktat och synligt där du ständigt söker efter sätt att etablera förtroende hos utvalda personer. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt samt integrerar helhetsbilden med kort- och långsiktiga mål. Det är av betydelse att du driver nya initiativ inom och utanför ramarna för ditt eget arbete. Det är även viktigt att du tar kommando när andra tvekar och fattar egna beslut. Du fokuserar energi och resurser på projekt och uppgifter som ger mervärde, förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att nå mål. Dessutom är du bra på att etablera långsiktiga kundrelationer och prioriterar kundbehov, du söker feedback från kunder och använder den för att utveckla leveransen.

Vill du vara med på en spännande resa?

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard