Lediga jobb

Innesäljare Göteborg
Publicerad: 2019-01-02 
ArbetsgivareSwea Energi AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OrtGöteborg
Platser2
Sista ansökningsdatum2019-01-27

Är du en driven, utåtriktad och relationsskapande person som vill jobba i en roll där din framgång premieras högt? Dras du till utmaningar inom försäljning? Då är du den vi söker när vi nu söker en driven innesäljare till Swea Energi AB i Göteborg.

Vad erbjuder Swea Energi dig?

Swea Energi AB är Sveriges största oljebolag mot kunder med egen tank. De är lokaliserade med säljkontor på ett tiotal platser i Sverige och säljer drivmedel, bränsle och eldningsolja. Swea Energi värnar om kunden och arbetar därför efter visionen ”Kundvänlighet”. Detta ska genomsyra alla medarbetares arbete, oavsett var man befinner sig inom organisationen. Du som medarbetare inom Swea Energi får arbeta i en flexibel organisation där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med och i organisationen. Du erbjuds en trygghet hos Swea Energi då det finns möjlighet till en tillsvidareanställning med fast lön, samt en bonusdel kopplat till dina resultat.

Vad innebär rollen?

Som innesäljare på Swea Energi ansvarar du för att kontakta hela kundsegmentet för att presentera den totala produktportföljen från Swea Energi. Du arbetar med att upprätta nya och underhålla befintliga affärsrelationer. Genom samarbete i ditt team uppnår ni tillsammans bästa möjliga resultat och dina egna resultat premieras högt och kan generera till utvecklingsmöjligheter inom företaget. Ditt främsta arbetsverktyg är telefonen och du arbetar mycket i CRM systemet för att följa dina kundrelationer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att ta dig an utmaningar, har ett mycket starkt resultatfokus och brinner för att uppnå mål. Du är offensiv och initierar och driver kundkontakter men är samtidigt duktig på att lyssna in motpartens behov.  Du har förmågan att förstå vad kunden behöver och hitta lösningar för att uppnå kundnöjdhet. Du är mycket uthållig och energisk ger inte upp i första taget, utan arbetar hårdare om du möter på motstånd. Du är inte den personen som sitter still i båten om du inte får en uppgift, utan du vågar agera för att få affärer i rörelse.

Utöver det vill vi att du har god svenska i tal och skrift samt datorvana.

Vi ser det som meriterande, men inte ett krav, om du har en gymnasie- eller eftergymnasial utbildning inom handel, administration eller ekonomi. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom telefonförsäljning eller annan försäljning som kräver kundkontakt. Erfarenhet inom CRM system och kunskap i Officepaketet ses även som meriterande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag då vi har ett löpande urval!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare eller researcher.

Ansvarig rekryterare är Jonas Henrikson och nås på jonas.henrikson@unikresurs.se. Researcher är Lovisa Holgersson och nås på lovisa.holgersson@unikresurs.se eller 070-7740131.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard